awesomebitch

2013-02-15
13:38:08

ibis styles och Ullared!
Hej! Har haft rätt fullt upp under lovet så inte haft en tanke på att uppdatera här! förra torsdagen tog jag och älskling en spontantripp till Göteborg över den helgen, bokade rum på en hotell båt (ibis styles) vilket var väldigt lyckat! Hotellet var jättemysigt och allt va bra, dit ska vi lätt åka någon mer gång!

dessutom så va vi på bio ena kvällen och såg röjar Ralf, dom hade en bar på ovanvåningen av biografen(?!) så tog en cider medans vi väntade på att filmen skulle börja, kändes kul att äntligen få göra sånt ;)
själva biosalongen va förresten enormt stor!! och vi fick med 3d glasögonen hem :)

sen var vi även på universeum, vilket var jättekul för har aldrig varit där innan, det va lätt värt det. och testade på utelivet sista kvällen, hamnade på gayklubb vilket var typ de enda som man kunde komma in på om man var under 20 xD men det va kul det med, träffade på en kändis, gaybloggen ;)
Hela helgen va perfekt, va underbart att komma ifrån allting hemma och bara spendera tid åt den man älskar mest! välbehövligt<3
på söndagen kom vi hem, på måndagen åkte jag till Ullared med björkan, med två personal och Madde som bor här, fick med mig lite småskit hem :) men trevligt vare!Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: