awesomebitch

2011-01-24
17:15:40

tyck om dig själv.

Självförtroende är något som de flesta tonåringar har svårt med, det hade jag med för ca ett år sen. Men nu har det växt något otroligt. Jag tycker själv att jag är en smart söt tjej som är trevlig lojal och faktiskt bra på mycket bara jag hittar orken till det. Jag bjuder på mig själv framför mina kompisar, vågar göra mig själv till åtlöje för att få andra att skratta.

Och man mår så mycket bättre om man tycker bra om sig själv, man vågar ta för sig mer och trivs i andras sällskap. Man behöver inte vara nervös och tro att andra skrattar åt en. Som sagt, av egen erfarenhet vet jag hur viktigt det faktiskt är. Tänk på att varje människa är unik, utan er vore världen inte som den är.

"Jag kan om jag vill, och jag Vill så jag Kan"


2011-01-23
18:53:41

word.

Man måste bli sviken för att hitta sina riktiga vänner, man måste få sitt hjärta krossat för att förstå att man inte är redo för kärleken, och man måste våga falla ner för att kunna resa sig upp igen.


2011-01-22
00:26:47

att de tog så lång tid att inse.

En sak som jag aldrig har förstått innan, de är hur sjukt skönt det faktiskt är att sova ensam! Förut vägrade jag verkligen att göra det, kunde inte somna hur jag än försökte. Men nu brukar jag ligga och titta på film i sängen, och eftersom det är så gosigt att ligga under täcket och kunna ta hur stor plats man vill, och kunna ha massa kuddar och filtar huller om buller omkring sig så brukar jag somna jättefort haha :) jag älskar det verkligen !


2011-01-18
22:53:31

rullerirullerirull.

Allting rullar på rätt så fint, visst att det kommer vissa käppar för hjulen ibland, då när man sätter sig och blickar bakåt. Mitt känsloliv går inte att sätta ord på, för det är helt huller och buller just nu. Men det mesta andra går bra i alla fall.

Nu vet jag vilket gymnasieprogram jag ska satsa på, det blir estet/media på Västerhöjd i Skövde! Jag hoppas verkligen verkligen att jag kommer in på de.
Jag älskar ju att fotografera, och är rätt duktig på det med faktiskt så. :)


2011-01-11
17:40:33

tillfällig header.

Va tvungen att byta header och orkade inte lägga ner tid på det eller ta nya bilder att använda, så det fick bli ett slarvjobb så länge, ska göra en ny så fort jag orkar! så att ni vet (:


2011-01-11
15:28:28

tillbaka till verkligheten

Nu har man börjat den sista terminen i skolan då. Känns skönt att komma ifrån alla måsten sen, det är klart att jag ska gå gymnasium osv efteråt.
Men då behöver man inte känna sig tvingad till de iaf! :)

Är trött och irriterad just nu, och vill inte ta ut det här på bloggen, så tänkte sluta skriva nu hehe. Tänkte börja fixa lite på en ny header med så!


2011-01-10
21:47:33

slösa inte er tid på mig.

Jag har tröttnat på er som försöker knäcka mig! Bara för att jag nyss har blivit föräldralös så försöker ni utnyttja situationen för att ni tror att jag kommer bryta ihop. Som en tjej sa till mig igår "Men du vet ju inte hur de är eftersom dina föräldrar är döda, fan va skönt för dom att slippa dig" , men ni inser inte att jag bara blir starkare av vad ni säger. Trots att mitt liv blev upp och ner så har jag det så bra som det går nu, jag älskar min familj och mina vänner och jag vet att dom alltid finns där och ställer upp för mig. Jag har hittat den stora kärleken i mitt liv och har skaffat mig mål för framtiden. Mitt självförtroende ligger på topp och jag kan inte ta åt mig av vad andra säger till mig, även om ni verkligen skulle mena de.
Jag förstår att ni försöker knäcka mig för att ni är avundsjuka på att jag är en så stark person. Trots allt som har hänt så är jag lycklig och har ett bättre liv än många andra. Så ni kan sluta försöka, för ni slösar bara eran egna tid på det. Tänk så mycket annat ni kan ägna den tiden åt, att vara glada t.ex?