awesomebitch

2011-06-21
22:17:32

västkusten, here we come!

Har precis packat min väska med handdukar, badkläder, systemkamera osvosv, för imorgon bär det av mot västkusten! Ska bli spännande, har aldrig varit där förut ju. Och det ska bli skönt att komma bort hemifrån, komma bort ifrån Mariestad! Så mycket som hänt senaste tiden och massa tankar som bara snurrar runt fortfarande. Men jag börjar få ordning på mitt liv nu, har äntligen tänkt till ordentligt angående flera saker, så nu kommer allting bli bättre sakta men säkert! Och sen när jag kommer hem ifrån kusten har jag ju underbara vänner som väntar här hemma, blir nog en bra sommar trots allt ♥


2011-06-20
19:33:10

Summer
Helluh. Har varit en helt okej dag idag även om den började åt helvete. Gick till malin en stund efter jag vaknat, vi låg ute och chillade i solen med musik och cigg. Sen gick vi ner till oxen och köpte sallad. Mötte även didde, oskar, linus och krille där så efter de drog vi med dom till sandviken och tog ett dopp. Va sjukt kallt efteråt men vattnet va faktiskt jätteskönt! Nu är alla hemma hos didde och chillar i sängen/sitter vid datorn/spelar gta och lyssnar på musik, skön dag på sommarlovet! Saknar min älskling bara, och hans gosiga tröja. Hoppas han kommer imorgon ;*

2011-06-17
09:25:21

förvirrande

Va länge sen, men har varit mycket senaste tiden. Många tankar som snurrar runt, ledsna, glada, förvirrade, sårade, nyfikna. Jag vet inte vad jag ska ta mig till med allt, vet inte vad jag vill bli, vill inte vara ensam. Jag saknar den person som betyder mest för mig. Vet att jag blivit en mycket sämre person än vad jag var innan, inte alls lika glad och positiv, sprider dålig energi. Men jag försöker bli som förr igen, men det är inte så lätt bara sådär. Vissa dagar är jag hur glad som helst mot alla, sen nästa är jag deprimerad själv över andra saker och är bara ledsen&sur, vill inte vara sånhär, vad fan ska man göra? gå hos psykolog? Skulle nog behöva det, i alla fall prata med någon om mitt liv, om allt som hänt, bara få ut allting och komma över det. Lära mig att hantera all sorg så att det kommer ut i jämn takt, inte bara helt plötsligt ibland som de gör nu..


Nog om de, borde försöka vara mer glad nu. Fick sommarlov igår och idag ska jag iväg på sista natten med gänget. Alltså skara sommarland från 15.00-01.00.
Får sluta tänka negativt så att jag i alla fall får det roligt där. :)


2011-06-11
01:57:36

tillbringar helgen med älski.

Just nu sitter jag i rikards säng med min dator, tog med den hit för en gångs skull, kan ju vara skönt att vi har en snabbare dator här ute på landet! ;) Har precis kommit hem ifrån donken, vi fick för oss att ta moppen dit (2mil) för att äta några cheeseburgare med jocke eftersom han bjöd! Namnam, orkade bara äta en halv men de va de värt ändå hihi, bara att de va iskallt att åka hem igen..

Annars har vi inte gjort något speciellt idag direkt, gått två promenader och tagit de lugnt. Har haft världens mensvärk idag igen också, så det va verkligen skönt att bara ligga och chilla i sängen/soffan.

Och nu laddar vi ner en film, She's the man. Så ska vi krypa ner under täcket och kolla på den innan de blir nattinatti, sen får vi se vad morgondagen har att erbjuda :)

Haha hans syster fick leka fotograf men hon va kass ;)


Glada men trötta pojkar på donken vid 00 ;)


2011-06-08
17:54:40

hej och hå

Är fortfarande sjuk, men tror nog att det är på bättringsvägen nu, har inte varit täppt i näsan på två dagar och har inte ont i halsen längre. Plus att jag dessutom kan vara i solen nu utan att det känns som om att hjärnan kokar, tummen upp för det! Har stannat hemma från skolan i två dagar, för att försöka vila och bli bättre. Tror faktiskt att det har hjälpt lite i alla fall, men imorgon ska jag dit. Blir kul att träffa alla igen, är ju en hel vecka sen jag såg mina små busungar i skolan!

För övrigt så har senaste veckan varit si så där, har varit sjuk och som pricken över i:t så har det varit mycket bråk,gråt&besvikelser. Men nu är allt bra, och det är så otroligt underbart skönt!

Du är mitt allt, hela mitt liv. ♥


2011-06-05
17:38:56

Sjukling
Hej, jag är i lyrsta och har gått och blivit sjuk. De är ett rent helvete att vara sjuk på sommaren när solen steker. Usch man vet inte vart man ska ta vägen. Fast jag tror att de bara är en snabbförkylning för nu har hostan kommit också och då brukar man ju börja bli bättre iaf :) just nu sitter jag och rikard nere vid kanalen för att jag skulle ta en cigg, min andra för idag. De är iaf en sak som är bra med att vara sjuk, man blir inte lika röksugen, har bara blivit 3-4 cigg om dagen nu när de annars brukar vara runt 10-12! Sen så blir de ju lättare att sluta med när man minskar ner på de så hehe :)