awesomebitch

2012-02-14
23:25:54

alla ♥ dag!

Vad har ni gjort för trevligt idag? Firat alla hjärtans dag på något sätt? :)
Själv har jag inte gjort så mycket, har vart med älskling, så gick vi på bio i Skövde, såg This means war. Den va faktiskt riktigt bra, underhållande åtminstone haha. Annars har vi inte hittat på något särskilt, slappat mestadels. Och snart är det dags att lägga sig, så att man kommer upp i hyfsad tid imorgon. Då blir det att hälsa på hans mami och sen åka hem till honom och sova där, på torsdag blir de bad på arena skövde med han, philip och johanna! :) Sen är det ju bara helgen kvar, sen skola igen. Trist att loven går så fort, men ska ändå bli skönt att komma tillbaka till vardagen och lägga sig tidigare igen. Ni vet hur glad man blir när man har skola/jobb dagen efter och blir sådär svinigt trött tidigt på kvällen? Så lägger man sig framför en film och somnar till den hähä. Jaja slut tjatat på mig för idag, ska gosa ner mig under täcket istället. Så hörs vi någon annan dag när jag har tid och kommer ihåg ;)


2012-02-13
20:57:32

mysa i massor

Har sovit hos älskling sen fredag, så inatt sover han hemma hos mig. Ska faktiskt bli skönt att sova i sin egna säng igen, speciellt när det är med honom! Just nu är han iväg till oxen för att köpa lite gottgott vi ska ha ikväll, så ska vi antagligen mysa framför film som vi brukar. :') Sen imorgon är det alla hjärtans dag, får se om vi kan ta oss in till skövde och gå på bio, hittade en film som verkade jätte bra som bara går imorgon! Jaja det märker vi hur det blir.. :)

Haha min fjortis!
Älskar dig så oerhört mycket! ♥


2012-02-08
21:43:08

långhårig

Jag har gått och blivit långhårig! Fick löshår i födelsedagspresent av syster (Tack!) som passade jättebra, är riktigt nöjd med det faktiskt. Sen fick jag underbart fina rosor av älskling också, och dessutom har vi varit tillsammans i över tre månader nu! :) Så på den fronten är allting finfint. Dock så har jag börjat må konstigt.. Gått ner några kilo och det gör mig allmänt deprimerad, tycker redan att jag är för smal. Och jag äter precis som jag alltid gjort, om inte mer till och med. Så fattar inte vad som är problemet, vill ju gå upp!! Usch på det. Nej men annars rullar det väl på, måste det ju alltid göra. :p Imorgon är det torsdag, alltså skoldag, känns inte sådär jätteroligt att behöva gå upp innan sex redan men eftersom det tar 30-40 minuter för mig att gå till skolan också så är jag tvungen till det om jag ska hinna äta och sminka mig höhö.

Så ja.. Blir väl att tvätta bort smink nu, sen gosa ner mig i sängen framför en bra film som jag kan somna till, precis som alltid :) godnatt!

mupp.