awesomebitch

2013-02-28
14:46:22

Spökhus
Vet inte riktigt vad jag ska skriva, känner mig helt tom i huvudet samtidigt som tusen tankar snurrar omkring, en rätt knäpp känsla. Fick glada nyheter idag, socialen är färdiga med sin utredning på mig och nu får jag flytta till en egen lägenhet så fort jag själv känner mig redo. Vilket jag tycker att jag är, vill ju helst flytta så fort som möjligt. Har ingenting emot det här hemmet eller personerna som bor här, visst att vissa människor går en på nerverna vissa dagar, men så är det ju vart man än är. Dom har välkomnat mig bra och jag har verkligen börjat se det som mitt hem.
 
Däremot är det spöken/andar/energier som börjat störa mig här det senaste. (Eller så kanske det är jag som börjar bli sjuk i huvudet?) Det hela började i alla fall med konstiga ljud ifrån köket, först bara på nätterna men sen även på dagtid. Blivit betydligt värre hela tiden. Nu känner jag mig iakttagen hela tiden uppe i min lägenhet, kan höra fotsteg och tror att tjejen som bor med mig kommer, men när jag kollar är det ingen där. Vaknar exakt klockan 04.20 varje natt (vad betyder det liksom??). Och sen en kväll/natt när jag låg på mitt rum och kollade på film så såg/hörde jag någonting flytta sig över mitt golv. Så nu har jag och hon jag bor med flyttat ut till vardagsrummet på nätterna haha. Men är fortfarande obehagligt att vakna varje natt, kolla på klockan och se att den är 04.20 VARJE gång. Dessutom har jag börjat känna mig nere/få tillbaka min ångest. Igår fick jag min första ångestattack på hur lång tid som helst, helt från ingenstans.. Men Aja det är sånt man får leva med, kommer ju förhoppningsvis kunna skaffa lägenhet snart så jag kommer ifrån det här huset!

2013-02-15
13:38:08

ibis styles och Ullared!
Hej! Har haft rätt fullt upp under lovet så inte haft en tanke på att uppdatera här! förra torsdagen tog jag och älskling en spontantripp till Göteborg över den helgen, bokade rum på en hotell båt (ibis styles) vilket var väldigt lyckat! Hotellet var jättemysigt och allt va bra, dit ska vi lätt åka någon mer gång!

dessutom så va vi på bio ena kvällen och såg röjar Ralf, dom hade en bar på ovanvåningen av biografen(?!) så tog en cider medans vi väntade på att filmen skulle börja, kändes kul att äntligen få göra sånt ;)
själva biosalongen va förresten enormt stor!! och vi fick med 3d glasögonen hem :)

sen var vi även på universeum, vilket var jättekul för har aldrig varit där innan, det va lätt värt det. och testade på utelivet sista kvällen, hamnade på gayklubb vilket var typ de enda som man kunde komma in på om man var under 20 xD men det va kul det med, träffade på en kändis, gaybloggen ;)
Hela helgen va perfekt, va underbart att komma ifrån allting hemma och bara spendera tid åt den man älskar mest! välbehövligt<3
på söndagen kom vi hem, på måndagen åkte jag till Ullared med björkan, med två personal och Madde som bor här, fick med mig lite småskit hem :) men trevligt vare!2013-02-03
01:22:27

18
man fyller bara 18 en gång, passade på att dra ut till krogen!! fått ett antal grattis ;)
bästa bilden haha2013-02-01
01:28:18

efterlängtad helg!
Det här är ingen vanlig helg för den här helgen fyller jag 18 år!! Imorgon(idag) ska jag bli firad hemma på björkvägen, på lördag firar jag och älskling och på söndag åker vi till hans mormor(som har fyllt år) och äter förmodligen tårta osv, så jag fyller år hela helgen haha! ;)

Annars idag har jag varit i skolan, varit inne på banken och skaffat Internet bank och inne på trafikskolan för att kolla om dom hade något paketpris eller så, men fanns ingen där som man kunde få hjälp utav.. Efter det gick jag i alla fall hem och storstäda mitt rum, såhär fint har de nog aldrig varit, bärde upp onödiga saker på vinden, dammsög, damma, plocka i ordning allting. Passade på att tvätta lite samtidigt. Så tog en dag ledigt från läxor faktiskt, hehe ;)

hihiii min älskling har gjort fina paket till mig, längtar efter att öppna dom!!