awesomebitch

2012-06-22
16:35:39

renovering
Ska göra om bloggen, bytt tema nu som ni kanske ser. Hinner inte göra så mycket mer för tillfället, men fixar med det så fort jag har tid över, t.ex ikväll eller imorgon! :)

2012-06-22
16:29:52

midsommar!
Då va de även midsommar, känns verkligen inte som det.
Skulle egentligen till Josse och fira det med kompisar, men det blev inställt. Så blir att åka och grilla med familjen, är ju mysigt de med faktiskt! :) Hittills på sommarlovet har jag varit hos Josse, chillat, träffat folk och festat, sånt man gör på sommarlov helt enkelt. Vad som hände resten av sommaren har jag ingen aning om, ska i alla fall försöka spara ihop pengar och ta mig till liseberg några gånger! :)
Har inte så mycket att säga, så jag avrundar här. ha en bra midsommar!
 
Älskade hello kitty, tröttnar aldrig ♥
Haha vad är midsommar utan alkohol? trodde nästan jag skulle bli heeelt utan där ett tag.
skämta bara.

2012-06-07
09:19:16

sommar? snart så!

Allting rullar väl på som förr, som de alltid har gjort.
För tillfället sitter jag i sängen vid datorn (som alltid haha) och kollar efter lägenheter, vill verkligen ha en egen! Tänk så mysigt att själv få möblera och göra i ordning precis som man vill ha det. Fast de jag tycker ska bli roligast med att bo ensam, de är att få planera alla inköp. Att själv få räkna ut vad för mat jag kan köpa osv för att de ska räcka, vet inte varför men älskar att göra det haha :)

Snart är det sommarlov också, idag hade vart sista dagen i skolan med vanliga lektioner, men när jag kom dit så var det bara jag och en till tjej där, och hon skulle ha muntligt prov så jag blev hemskickad igen. Min lärare sa även att hon sätter närvaro på mig på nästa lektion även ifall jag inte kommer, för vi skulle bara spela kubb och med tanke på att nästan inga va i skolan så blir de ju lite svårt. Sen imorgon är vi lediga! Sen är det ju bara en vecka kvar av skolan med film och andra aktiviteter och avslutning på fredagen.
Får hoppas att det här sommarlovet blir lika bra som de senaste har varit!

De va allt för stunden, ska lägga mig och kolla på Gossip Girl nu.
Hejdå!