awesomebitch

2013-01-23
02:11:06

wää
Kan inte sova som vanligt. är enormt sötsugen med men det enda jag har är vatten!.. hjälper inte speciellt mycket. Just nu sitter jag och smygröker på balkongen igen, haha fint. Har ingen aning om vad jag ska hitta på, så tråkigt när ingen är vaken heller och social. Känner mig sjukt ensam.

2013-01-20
00:52:45

bakishäng
lagom fulla och glada!



Helt galen natt, va meningen att va i Mariestad hela natten men tydligen hamna vi i tidan och sen vidare till Skövde. Mitt i all brådska lämna jag kvar alla mina saker i Mariestad, mobil, väska och allting trodde jag. (mobilen hitta jag i jackfickan imorses, död). Och när vi kom in i Skövde så kom jag ifrån älskling, som tur va så fick jag låna Johannes mobil och smsa! Och sen skulle jag gå från Johannes helt ensam och möta honom, va ren jävla tur att jag gick åt rätt håll och hittade honom på vägen, annars hade jag väl virrat omkring i Skövde hela natten.. Aja så vi drog donken frukost på vägen hem och har legat döda hela dagen. bakfull som ett as.. Köpte chips, dipp och choklad på coop förut så har suttit och moffat det nu ett tag, väntar på att bakfullheten ska släppa!!

2013-01-17
12:52:03

back to School
Har nu hittat till klassrummet, sitter och väntar på att lektionen ska börja. Känns rätt skumt att sitta vid en skolbänk igen.. Men det här ska nog gå bra! fick tag i standardplatsen längst bak ;)



2013-01-17
11:08:18

istid på mitt rum
vad händer? typ ingenting, det gamla vanliga. just nu ligger jag i sängen och dör lite, har absolut ingen lust alls att gå upp. är ju svinkallt inne på mitt rum med som vanligt!.. känns som om att det har kommit en ny istid, fast bara här inne i rummet. så jag ligger och gömmer mig under täcket och hoppas på att dom inte kommer och tvingar upp mig eller något.

2013-01-14
12:02:31

plugg
Kom nyss hem från mötet, det gick bra! Han gick med på att jag läser engelska hemma, så nästa måndag ska jag tillbaka till honom och lämna in både engelska och svenska uppgifterna jag fick idag. Svenska uppgiften va egentligen på 2 veckor, men bestämde att jag tar den med på 1 vecka, har ju ändå inget bättre för mig på dagarna. Så nu ska jag sätta igång och plugga hårt!





2013-01-14
00:52:24

nattcigg
Är för pigg och röksugen för att somna, så jag smet ut på balkongen för en cigg eller två! haha, står här och smygröker, det va många år sen sist! Förutom dom andra nätterna här på balkongen då. :)



2013-01-13
18:43:05

on my way home
sitter ännu en gång på bussen på väg hem ifrån Skövde, lika jobbigt den här gången med. Fast längtar faktiskt hem lite till mina nagellack, det ska jag sätta mig och fixa med ikväll! Även fylla i papprena jag fick ifrån skolan, för imorgon har jag ett möte med min svenska/engelska lärare. Ska snacka med honom ifall det går att läsa engelska kursen på distans istället för dom där två lektionerna i veckan, sen lägga till någon mer kurs (t.ex matte) och ha i skolan istället! Så får se vad han säger :) Vore ju skönt att läsa mer så man blir klar så fort som möjligt!

2013-01-12
23:26:31

wordfeud
Sitter i soffan med mobilen och spelar lite wordfeud, för en gångs skull går det faktiskt bra för mig! någon som vågar utmana mig? heter awesomebitchh på det ;)



2013-01-12
21:14:50

pizzatime!
Nu kör vi på pizza! Eller hamburgaretallrik blir det för min del, nomnom!



2013-01-12
04:53:46

Nails
Sitter uppe fortfarande. Vi sov hela dagen, käkade frukost/mat 23.30 haha.. Så tänkte att det är väl bättre att dygna då, lägga sig imorgon kväll/natt! Däremot känner jag mig oerhört rastlös, och hatar mig själv lite för att jag inte tog med mina nagellack hit till Skövde. Har inte haft målade naglar på några dagar nu och börjar få lite panik på det faktiskt! Är ju så sugen på att måla och greja. Köpte en såndär designpensel för några veckor sen, är betydligt lättare att måla med den! Tänkte köpa lite mer "nagel grejer" med, komma igång med det ordentligt och kanske bli duktig på det, hehe :)

Mina senaste naglar (känner att det v länge sen jag höll på med sånt här, blir ju inte som jag vill! men vad säger man, övning ger färdighet ;) )







2013-01-10
23:24:18

kärlek är någonting vackert
Jag vill att du ska veta att jag älskar dig väldigt mycket. Mina känslor för dig växer bara mer för varje dag som går, och allt det här känns så bra. Du gör mig alltid på bättre humör och får mig verkligen att må bra! Du har gett mig styrkan att ta tag i mina problem och fokusera på framtiden, du hjälper mig framåt och gör mig till en bättre människa. Jag är oerhört tacksam över att få ha dig i mitt liv, och att få kalla dig älskling. Ser fram emot en framtid med dig! Även om det kommer dåliga stunder (vilket det förmodligen gör) så vet jag att vi kommer kunna ta oss igenom det, för jag tänker kämpa för din skull, för Våran skull! För detta är någonting riktigt vackert som jag inte tänker kasta bort eller förlora! Du är det bästa i mitt liv hjärtat.

så underbart fin!







2013-01-10
22:48:58

skövdeee igen
Sitter hemma hos min man i Skövde igen, längtade väl tillbaka hit för mycket. ;) Resan hit var dock inte trevlig, fick först ett samtal jag inte hade velat ha, vill inte att fler i min närhet ska må dåligt.. Sen precis då så började busschauffören köra kors och tvärs på vägen, visserligen på rätt sida av vägen men ändå! satt nervös resten av resan och tänkte hela tiden på ifall han skulle göra så igen eller köra av vägen.. usch det va inte alls trevligt! Men nu sitter jag här i säkerheten i köket och äter omelett hahah.

har många fina bilder på mobilen ;)



2013-01-10
12:31:37

torsdags mys
Detta håller jag på med just nu:





2013-01-10
11:52:55

klagar inte!
Nu är allt klart, varit på mötet och slutligen fått träffa mina lärare på komvux. Har bara en sak att säga, kan verkligen inte klaga på mitt schema:

Ska kolla hur det funkar sen kanske lägga till några kurser! Trodde inte att det skulle bli så lite :o

2013-01-10
10:03:58

evig väntan
Var klar på informations mötet för en timma sen, efter det har jag stått och väntat, väntat och väntat på lärare som är segare än jag vet inte vad.. Det är meningen att alla bara ska boka tid idag för möten med sina lärare, men det tar så lång tid så verkar som att dom har mötena redan nu. Hur smart nu det är när det står 20 personer utanför och väntar på att få komma in? Gick bort till den andra läraren, tänkte att jag tar honom först för kommer ju ändå inte in här på ett Bea tag, men nej där va det ännu mer folk som väntade.. Vill bara få det här överstökat och komma hem och slappna av, men lär ju inte komma härifrån än på någon timma! #grinig

2013-01-10
07:00:20

zZz
Är vaken nu i alla fall, nu gäller det bara att ta sig ur sängen! Vilket inte heller blir så svårt just idag för jag är något enormt kissenödig haha! Sen springa ner för morgoncigg, kaffe & frukost. :)

2013-01-09
21:32:44

sadface
Nu sitter jag på bussen hem med inte en allt för glad min. Hatar att behöva åka ifrån min älskling, det är lika jobbigt varje gång, även fast jag vet att vi ses snart igen. Sen komma hem vid 22 och inte få gå ut någonting mer. Men är väl lika bra det, ska försöka somna tidigt ikväll. Tänkte lägga mig i sängen framför en film direkt så, för imorgon 8:30 gäller det! Nervöst..

skönt med en nästan tom buss i alla fall! :)



2013-01-09
18:34:11

Chillar med livet
Ligger och bara chillar med livet i sängen. Har precis ätit mat och tagit en cigg på det. Vet inte vad vi ska hitta på nu, allt är så segt. Finns absolut ingenting att göra nu ju. Kanske ska bestämma mig snart med vilken buss jag ska ta hem ikväll, skola imorgon ju så får inte sova borta mer. hmm jaa ajaa jag ska väl ligga här och fortsätta att chilla då!


2013-01-09
02:20:35

Jan. 09, 2013
kan fortfarande inte somna, blir galen på det här! Och ju längre tid de tar att somna desto mer börjar man ju tänka på för att man blir frustrerad. Sen kommer jag istället sova halva dagen imorgon, sen inte kunna somna på kvällen då heller. Det blir ju som en ond cirkel. Faktiskt funderat på om jag kanske borde skaffa mig sömntabletter. hmm. Kom och tänka på en sak nu med, det är sjukt hur lätt man kan sakna en person. Som nu, jag saknar min kära pojkvän, ändå så ligger han i samma säng.. Fast sover då. Men jag saknar att se hans blick, och pussarna.. haha! och att bara höra hans röst eller känna hans hand i min. Sugen på att väcka honom, men stackarn behöver sova som har skola imorgon! Får hoppas att han väcker mig imorgon innan han drar iväg dit, hehe.
så ja.. vad händer? Jag ligger här och kollade precis klart på hobbit, nu ska jag väl göra ett nytt försök att bli trött nog att sova!



2013-01-09
00:15:17

forever alone
Ligger i sängen hemma hos älskling och tittar på film, han har somnat så jag känner mig rätt ensam faktiskt. Är inte alls trött heller så vet inte hur jag ska kunna somna.. Kan va för att jag har mycket som snurrar i huvudet nu med, att skolan börjar på torsdag och hur det ska gå, och hur det ska gå att sova ensam imorgon igen. Har inte sovit ensam på en halv månad! Men det är ju iofs bara två nätter det handlar om innan det är helg igen, så jag överlever ju. Är bara rädd för att få ångestattacker på kvällarna jag är ensam, och inte ha någon att prata med då.. Men sånt går ju också alltid över, kanske bara borde sluta oroa mig så mycket för saker och ting och ta det som det kommer. jaja.
Juste, hittade äntligen(!!) en app på Android market för blogg.se, den jag skriver ifrån nu. Så tänkte testa hur det funkar att lägga upp bilder ifrån den.

från nyår!


glaaas, haha.


nya jeans jag fick av syster i julklapp, har äntligen bytt till mig rätt storlek och jag är super nöjd med dom!!


och ja, en bild på mig. tänkte förresten att det snart är dags för att fixa i ordning bloggen och byta header, inte lätt när man byter hårfärg hela tiden. ;)

Nu ska jag försöka fokusera på filmen igen och försöka bli trött nog för att sova. Nattinatti!

2013-01-06
21:58:51

sunday sunday sunday
 
Hellu. Då är de återigen en såndär söndag, när man inte orkar göra någonting och egentligen bara víll lägga sig och sova bort hela dagen. Sen på kvällen blir man pigg och vet inte vad man ska hitta på.. Dessutom så måste man ju vara inne klockan 22 här på björkvägen, så efter det kan man ju knappt ens röka, rätt jävla segt. Har sovit nästan hela helgen, så känner att det börjar krypa i kroppen på mig nu, dags att hitta på någonting! Får se hur det blir. Har ju i alla fall min kära pojkvän hos mig inatt, och madde som bor här som håller mig sällskap så det är rätt lugnt ändå.
Har ingenting att skriva om egentligen, kände bara för att slänga upp ett inlägg nu när jag ändå satt vid datorn1 Så ni får ha det så bra så länge, så hörs vi väl så småningom igen. ;)

2013-01-06
08:39:28

2013
 
Nytt år nu då, vi får hoppas på att detta året blir bättre än det förra. Men det tror jag nog att det kommer bli! Börjar komvux på torsdag, så blir ju i alla fall att ta tag i pluggandet nu. Sen får jag ju förmodligen en egen lägenhet så fort soc är färdiga med utredningen på mig, och på det sista mötet sa hon att hon håller det öppet någon månad till för att se hur jag klarar mig med skolan och det, så dom inte skickar ut mig i lägenhet utan någonting att göra. Så förmodligen är det ju inte så lång tid kvar till det! Dessutom ska jag ju spendera tiden med världens bästa pojkvän med, så än så länge har jag bara hittat positiva saker med 2013!