awesomebitch

2012-05-23
02:02:32

fuck
abonnenten du försöker nå, kan inte ta ditt samtal just nu...
It hurts.

I need you right now.

2012-05-21
16:54:26

tattoo

Bestämt mig för länge sen att jag ska göra en tatuering för mamma och pappa, skissat på lite olika förslag men har fastnat för en nu.

Ungefär såhär kommer den se ut, och sitta på underarmen! :)
Vad tycks?


2012-05-20
20:53:09

söndag söndag

Sov hos min underbara älskling inatt ute i hans lägenhet, sjukt gött med lugn och ro. Längtar tills han flyttar ut dit på heltid och inte bara på helgerna. Sen imorses när vi gick upp tog vi de lugnt någon timma, innan det bar av mot Skövde för att köpa en ny tv till honom. Sen hem till mig, tog en sväng med moppen till snapen också! :) Och ja vad gör jag nu, jag sitter och väntar på att big brother ska börja, så att jag kan gosa ner mig i sängen. Skön dag!

Titta vem vi hitta på media markt ;) haha läskig, han vinkade jätte mycket precis mot mig.


2012-05-18
22:10:42

Gratis bio!
Detta ska tydligen funka enligt många, så ska de om jag orkar samla poäng och sånt tillräckligt länge för att få gratis biobiljetter, eller presentkort på t.ex donken, kappahl, lindex, ica osv.. verkar finnas för allt möjligt :o

Klicka på någon utav bilderna o gå med! Kom ihåg att skriva in att ni blev värvade av "awesomebitch" ;)

2012-05-18
18:31:29

TRÅKIG FREDAG!
Har inget bättre för mig än att sitta och kolla på "roliga" bilder på nätet..

2012-05-18
16:34:57

forever alone

Fick ju money idag, så va nere på stan med Ida en sväng. Så gick vi runt och tittade på kläder, inne på vero moda hittade jag en underbar vit topp utan axelband, med typ spetstyg på ryggen. Ååååh jag blev helt förälskad! Kollade på prislappen, 149kr. Helt okej pris tänkte jag, den kör vi på! Meeen.. Kom på att jag måste spara alla mina pengar jag har, måste spara till att kunna köpa ett fritids-kort att ha över sommaren, så att jag kan ta mig någonstans. Och har redan skulder att betala tillbaka. FAN! Där rök den toppen. :(

Aja finns värre problem här i livet att fundera på, så får väl helt enkelt släppa de.
Nu och ikväll händer inte mycket alls, ska vara hemma och ta de lugnt bara, finns inte så mycket annat och göra när alla andra är ute och super eller är med sina pojkvänner/flickvänner. Forever alone ikväll!


2012-05-18
10:54:55

löve you!
Sovit hos Ida inatt, mysigt mysigt. Även fast hon dissa mig mitt i natten o gick och la sig i soffan ;) haha. Nu har vi käkat frukost och sånt, ska snart hem till mig och lämna av mina grejer, sen ner till stan och köpa cigg/fylla på telefonen! Så ha en trevlig dag allihopa, hejdå :) Haha trötta igår.

2012-05-15
15:58:17

nomnom
Sitter och äter choklad medans jag väntar på att Emma ska komma hit. haha
Vilken är eran favoritsmak av marabou?
Min är lätt den nya nu, jordgubb!

Fast digestive är ju också gott, mmmm.

2012-05-15
15:13:58

hemsk dag

Tvingade mig själv till skolan idag, även fast de va vårjogg och över halva skolan va på ett och samma ställe. Kände verkligen paniken komma krypande när vi va på väg ner till alhagen där alla stog. Usch vad jag hatar den känslan.. Va sjukt nära på att vända om och gå hem igen, men stannade kvar där för min älsklings skull, vill inte att han heller ska må piss för att vi inte hade kunnat träffas på lördag. Aja sen skulle man gå den där jävla banan på 6,3km, igenom kohagar och i skogen och fan vet allt. Tog 1 timme och 40 minuter så dom ljög nog rätt hårt om att den bara va 6km! Fick iaf skjuts hem som tur va, är helt slut i hela kroppen och huvudet. Men här blir det ingen lugn och ro för måste ner till umo med Emma om en stund också, längtar tills ikväll när jag kan lägga mig i sängen och sova!

Haha min lilla surpuppa!
Saknar dig massa mycket, och önskar verkligen att du kunde komma hit och göra mig på så där bra humör igen som bara du kan! Älskar dig mest utav allt!


2012-05-14
22:50:04

...

Kul att de inte är Någon som tar en på allvar när man säger att man mår dåligt, att alla gör saker som får en att må ännu sämre. Allt jag vill, de är att få träffa min pojkvän, att för en liten stund få trygghet och må bättre. Vill även att folk ska förstå mig när jag säger att jag inte orkar, jag vill inte bli den där personen som bryter ihop för minsta lilla igen för att ingen lyssnade ordentligt.
Ingen kan få mig att må så bra som han kan, ingenting kan göra mig lyckligare än att få känna tryggheten i hans famn. Är ju INGEN som förstår det...

Åhhhh. så trött på allt,
önskar att jag kunde packa mina grejer och dra nånstans långt bort.


Älskar dig med hela mitt hjärta, tills den dagen det slutar slå. ♥
Du betyder allt för mig.


2012-05-13
21:05:47

ahlala
Satt o lekte lite i paint o gjorde en bild till skrivbordet ♥

2012-05-12
08:56:17

uppe med tuppen

Sov hos Emma inatt, tjejsnack halva natten om allt och inget, mys! Fast nu är jag hemma igen, helt otroligt att jag är vaken innan nio och har redan hunnit äta frukost osv.. ;) Men det är för att min älskade fästman kommer till mig snart, så ska vi gosa ner oss framför big brother, sen kanske kolla stan eller något? Får se vad de blir. Ikväll ska vi i alla fall till honom så ska jag sova där istället, blir underbart!

4 månader sen.. sjukt hur tiden går så fort. älskar dig Mattias!


2012-05-10
17:36:54

HAHA, uttråkad!