awesomebitch

2011-11-24
20:31:03

24 november

En månad kvar till julafton. Känns bara konstigt att det inte har kommit någon snö än, vill faktiskt ha det nu, mysigt när det lyser vitt ute på kvällarna ju. Är inte alls i vinter/jul stämning än, men det kommer väl :p

Ligger i sängen just nu och funderar lite, över allting bara, mitt liv liksom. Tänker på vilken underbar älskling jag har, som står ut med mig och mina raseriutbrott över minsta lilla. Vet inte vad det är för fel på mig nu för tiden, har fått stoora humörsvängningar. :/ Vill inte bli sur, men kan heller inte låta bli. Och när jag väl blir det så försöker jag verkligen att hålla det inom mig, men kan inte. Sen den där jävla ******, som aldrig försvinner, blir galen snart! Nej nu ska vi inte klaga, har ju som sagt en underbar älskling i alla fall hihi, och ett nystädat rum faktiskt! Känns bra :)

gillar mitt bruna hår :D


2011-11-19
23:22:15

twilight!

Ni Måste se den nya twilight filmen, såg den på bio precis och den är så sjukt bra! Utan att överdriva så är det den bästa filmen jag har sett på väldigt länge, kanske den bästa jag har sett någonsin. Vet inte hur många gånger jag fick tårar i ögonen, och sen sekunden därpå brast ut i gapflabb haha :p Längtar tills den andra delen kommer ut, dock är det ett år kvar, snyft..

Efter det så gick jag en promenad hemåt med Emma, pratade om allt mellan himmel och jord, trevligt. Inte lika roligt när det började regna kanske men. Har tröttnat på regnet, vill ha snö nu ju!!


2011-11-17
23:06:55

Du är så underbar, så sjukt underbar.

Skulle ge dig hela världen om jag bara kunde älskling,
skulle göra vad som helst för din skull. love u


2011-11-16
16:40:03

trött är bara förnamnet

Känner mig helt borta i huvudet idag, halvsovande kanske. Så fort jag kom hem från skolan stensomnade jag i sängen, blev väckt till att äta mat och nu ligger jag här igen. Ska dock inte sova nu, ska in i duschen strax eftersom att jag inte orkade duscha igår kväll.
Sen så kommer matte hem till mig lite efter fem, blir väl chill framför film  :)

12år gammal, haha!


2011-11-15
14:27:28

chilling

Tänkte bara berätta att jag ligger och chillar i sängen nu, väntar på att klockan ska bli 5 så att jag kan gå ut och träffa älskling och emma. Har ingen aning om vad jag ska göra så länge, borde ta tag i att städa i mitt rum men tror faktiskt inte att jag orkar idag, buhhuu.

knas varje daaaag


2011-11-14
21:02:41

today

Dagen började med att jag gick upp klockan sju när mitt alarm ringde, seg som fan och ville egentligen bara sova vidare. Men hade inget val, skolan som gäller! När jag väl kom till skolan 8.50 (skulle börjat 9.00) så va det inte en jävel där, satt där helt forever alone tills 9.20, då kom filip adde och krille och höll mig sällskap. Tydligen så hade vissa svenska uppsats, så vi va lediga fram tills historian klockan 13! Dålig stil att vi inte hade blivit informerade om de. Följde iaf med emma hem efter en stund, sen historia sen hem.

historia va inte nice, så då bjöd jag på mig själv lite.


This is how we work in our class ;) ne skoja.
och min luva spökar, fråga mig inte hur :o


Sen någon gång efter fem kom min älskling hit hähä. Underbart ♥
Synd bara att han aldrig kan stanna länge :(

Han hade roligt med en tuschpenna, haha...


2011-11-10
22:14:24

november? shit, vinter ju!

Har precis läst igenom massa bloggar och strax ska jag byta om och krypa ner under täcket framför en film. Imorgon börjar jag dagen med matte, religion och sen socmöte. Är lite smånervös men det går antagligen bra. Gillar bara inte att "okända" människor vet allting om mig och mitt liv, när jag inte vet någonting om deras, visst att det är deras jobb, men det känns ändå obehagligt. Aja nog om det. Hoppas på att träffa min sötnos imorgon också, han gör mig alltid på bättre humör i alla fall. ♥ Men jaja kanske dags att nana nu, så att jag orkar gå upp klockan sex imorgon! natti! :)

saknar värmen!


2011-11-07
22:05:53

life goes on

Nyss haft höstlov och så, bodde hos josse i skagersvik nästan hela veckan. Kändes bra att komma bort lite efter allting här hemma, men sen när jag väl kom hem insåg jag hur mycket jag hade saknat det också. Min säng t.ex, fyfan vilken härlig känsla att lägga sig i den ensam på kvällen! Hehe.. Idag har jag träffat min sötnos, mysmys. Och nu sitter jag och försöker läsa på till engelska-provet på fredag, men tycker att jag har läst tillräckligt. Får ju ändå inte poäng så who cares? :p Nej så ska man inte tänka men är ju sant.

Imorgon har jag sovmorgon (tro mig det behövs), men ska ändå gå och tvätta bort sminket, byta om och krypa ner under täcket strax, sova ut lite :')