awesomebitch

2011-07-28
16:04:45

vissa dagar är sämre än andra.

Har ingen lust för att göra någonting idag, är inte på humör för att vara glad och sprallig som jag brukar. Va nere på stan en sväng förut och träffade Johanna Emma och Jesper, sen gick jag hem för att äta. Nu ligger jag i sängen framför datorn och väntar på att Meiia ska komma hit. Tydligen så ska vi träffa Adam, Viktor och Cassi för att följa med dom ner till pizzerian och va sociala medans dom äter, segt! Dessutom är jag på dåligt humör för att jag inte har någon mobil laddare till samsungen jag använder nu, så måste ladda den via usb-sladden till datorn hela tiden och då håller knappt batteriet i några timmar ens.. Aja ska sluta klaga nu då blir man bara på ännu sämre humör, ska sätta på någon film en liten stund tror jag. vi hörs!


2011-07-28
00:07:48

Smile bitch, because tears don't make it better!

Glömmer alltid bort att skriva här, eller rättare sagt har fullt upp och hinner aldrig. Sover nästan aldrig ens hemma nu för tiden, gjorde det igår och ska göra det nu inatt, innan det va de hur länge som helst sen jag sov hemma.

Dagarna rullar på likadant, umgås med kompisar, träffa nytt folk, ut och resa runt lite, åka moppe osv. Och självklart vara med Meiia varje dag haha, men vi har ju aldrig tråkigt tillsammans så de är bara bra. Idag träffade vi sanna och jennifer haha de va faktiskt skit kul! Och nu är jag hemma och sitter framför datorn som vanligt hehe, ska väl snart sätta på en film att somna till som jag brukar. :)


Ta dagarna som dom kommer, låt det förflutna vara förflutet och framtiden vara oklar.


2011-07-15
15:02:09

.

Vet inte vad jag ska skriva egentligen, känner mig helt förvirrad och borta i huvudet idag. Massa tankar som vanligt, jag är ju glad och mår bra varför är jag då så förvirrad hela tiden? Hmm. aja. Jag meiia adam viktor och cassi va på liseberg i onsdags, de va helt underbart! Åkte atmosfear också och tro mig, de finns ingen skönare känsla! Så himla underbar va den, hann dock bara åka den två gånger hehe.. Dagen där va den bästa på väldigt länge, sjukt hur dom 4 kan göra mig så himla glad, få mig att sluta tänka på all skit. Ni är guld värda ♥
Och sen har jag och Meiia träffat tony och matte några gånger, haha så sköna grabbar! Sen igår va tony och meiia hemma hos mig, mys hihi.


2011-07-07
16:14:52

Åker brumbrum.
Hejsan! Blev att jag sov hemma hos rikard inatt, han ska ju flytta till stan imorgon och jag ville se hans hus en sista gång haha. Kommer faktiskt sakna de även fast jag alltid bara blivit på dåligt humör utav de. Sen idag skulle dom köpa nya sängar och sånt, så just nu är vi på väg mot ikea i karlstad. Skönt väder att åka bil i i alla fall, mulet osv. Haha rikard är happyface för att han fick en cola ;)

2011-07-01
23:31:05

Vem kan stoppa oss när vi rullar fram..

Har inte alls haft tid att skriva här, varit full rulle hittills på sommarlovet. Knappt varit hemma någonting ens så har ju inte ens haft tillgång till dator så länge att jag kan sätta mig ner och skriva ett blogginlägg!

Först var vi ju på kusten i fem dagar, det va helt underbart! Känslan av att se dom utsikterna går inte att beskriva, kändes helt magiskt. Att det ens kan finnas så fina ställen i tråkiga sverige? Hade det super roligt och trevligt där borta med familjen, har tänkt att lägga upp ett eget inlägg om det när jag har tid (har inte ens hunnit föra över mina bilder från kameran till datorn).

Lånar Ninas bild så länge.


Enda sen första dagen jag kom hem har jag varit med kompisar hela tiden, vi har badat, solat, åkt moppe, spelat tv-spel och hittat på massor hela tiden. Hittills har jag hunnit umgås med Meiia, Ida, Kevin, Didde, Adam, Cassi, Viktor, Krille, Linus, Danne, Pontus, Ricky ( som hälsar på här från göteborg:D ), Isak och två laxåbor haha. Så har inte haft tid till att göra något annat. Kände att jag behövde vara hemma inatt och vara ensam ett tag & få vila lite för en gångs skull :)