awesomebitch

2011-02-28
16:07:31

ny dag, ny vecka, nya möjligheter.

Idag är de Måndag igen. En hel ny vecka framför oss då :)

Självklart blev det att gå till skolan idag, och de va faktiskt skönt. Känns som om att jag inte har träffat allt folk där på mååånga veckor, även fast det bara har varit en helg emellan! Kändes bra att bara gå runt och tjöta med alla som vanligt, och har varit på jättebra humör nästan hela dagen hihi! Bra de :)

Idag ska jag slappa hemma framför datorn/film, och plugga till ett matteprov jag har på torsdag, sista "vanliga" provet vi har i 9an! Sen är de dags för alla andra nationella, i svenska har vi ju redan haft de. Är jätte nervös för just nationella i matte, hoppas verkligen att jag klarar de :<

Nej nu ska jag kolla fb en snabbis, sen slänga mig i sängen framför en film!
Vi hörs :)

usch vad jag saknar min lilla bebis, som ska bli pappa nu haha grattis typ ♥


2011-02-27
23:29:40

Bilder som inte blev som dom skulle
- rubriken säger allt?


2011-02-26
17:24:33

Seg lördag

Sitter hemma hos mig med Johanna, känner mig helt slö och bakis, även fast jag inte har druckit något på flera veckor nu. Vi har iaf legat och halvsovit framför filmer de senaste timmarna hehe. Varje gång man somnade till vaknade man härligt utav att höra skrikande barn igenom väggen :(
Snart ska hon börja dra sig hemåt, så då följer jag henne en bit, kan va bra med lite motion så man piggnar till! Vill inte ligga och sova hela kvällen, ikke bra ju.

Aja nu knallar vi neråt stan, så jag får min mobil påfylld!!
Cya!


2011-02-24
22:14:46

Västerhöjd.

Idag va jag och Emma på gymnasiebesök i skövde hela dagen, på Västerhöjdsgymnasiet! Först när vi kom dit va jag jätte nervös över att komma in på en ny stor skola, med över 1000 elever som skulle stirra. Vi fick vara med en klass hela dagen, som gick på mediaprogrammet, eftersom det är vad jag har sökt in på. Va väldigt intressant att vara med på alla olika sorters medialektioner! :)

Min uppfattning om skolan va bara positiv.
Det fanns elever av alla "raser". Ingen dömde någon för klädstil, musiksmak, ursprung eller liknande! Det berättade även den klassen vi va i, att om vi så vill gå runt i skolan i mjukiskläder, osminkade och håret och alla håll, så skulle ingen kolla snett eller ens lägga märke till det :)

De lärarna vi träffade idag va alla trevliga och skojade mycket, och lektions salarna va ljusa och fräscha. De hade även bra utrustning just på media, som t.ex biosalong, studio, radiostudio osv!

Hoppas verkligen på att jag kommer in där tills hösten, va en helt perfekt skola ju :)


2011-02-18
23:01:58

Svårt att släppa taget om det förflutna

Sitter och lyssnar på musik och är lite smått ledsen, eller rättare sagt otroligt ledsen. Jag trodde att muren jag byggt upp va stabil, men tydligen inte. Tur att jag har världens underbaraste Malin som kunde komma ut så jag fick prata av mig lite ♥  Det behövdes rätt mycket. Även om jag inte fick ur mig allt så lättade det.

Det är inte lätt när det är svårt.


2011-02-16
17:39:15

onsdag.

Känns som att tiden springer iväg, snart är det ju skola igen!
De dagarna som har gått på lovet iaf har varit soft.

Lördag - drack lite med Melissa och några, sov hos henne :')
Söndag - Va med Melissa och chillade, träffade rikard en stund ♥
Måndag - Melissa igen, chillade igen. Sov hos rikard ♥
Tisdag - Hem från honom, direkt hem till syster, sov där, mys :')
Onsdag(idag) -
Så kom jag hem från syster, duschade osv och har bara slappat, sen om någon/några timmar kommer rikard hit till mig ist, och ska sova här hihi. Sen imorgon kommer folket från borås ju, och på fredag/lördag ska jag vara med Melissa igen. Alltså ett chill lov, har inte gjort mycket. Men i helgen får de allt hända något iaf tycker jag! Nu ska jag gå och äta mat, sen titta lite på desperate housewives! So long! : )


2011-02-11
22:38:08

I like this feeling.

Hans leende är guld värt, hans strålande ögon är det finaste som finns. Eller känslan av hans läppar mot mina som fortfarande sitter kvar, I think I like you a lot boy. ♥


2011-02-07
22:40:56

It's time to start over.

För snart två år sen så började mitt liv gå neråt, allt jag hade byggt upp rasade ner samtidigt som en viktig person i mitt liv försvann ifrån mig. Enda sen dess har jag skitit i allting som är viktigt, det enda jag kunde tänka på va mig själv - att överleva. Med tiden ska allting bli bättre, men det kunde det aldrig bli, eftersom ännu en person försvann. Och henne har jag orsakat så mycket sorg och smärta med min egoism, så att jag verkligen skäms för det. Nu när ingenting så hemskt kan hända igen, så måste jag orka ta tag i mitt liv igen, måste orka bygga upp allting som har rasat ner. Och jag är faktiskt på väg, även fast ni inte märker det än, så gör jag framsteg för mig själv inombords.

Även om det inte har gått tillräckligt fort.. Vet inte hur många gånger jag sagt till mig att jag verkligen måste ta det på allvar, men inte haft orken till det. Men nu idag insåg jag att om jag inte gör någonting NU så kommer det att vara försent. Jag får strunta i om jag orkar eller inte, det måste ske nu direkt. Punkt slut! Jag kan inte orsaka problem för ännu fler i min familj, det är bara så själviskt det kan bli, om himlen fanns så skulle man knappast förtjäna en plats där ens.

Så nu säger jag det, det är dags för mig att gå vidare och växa upp, dags för mig att sluta gömma mina bekymmer i att sova och tänka på mig själv. Om det så krävs att jag behöver bryta ihop och skaffa psykisk hjälp så får det bli så...


2011-02-03
15:06:19

16!


Idag fyller man sexton då, när man tänker efter så känns det konstigt att jag har funnits till i hela sexton år, det är ju jättelång tid egentligen?! Livet går fort! Snart är jag väl pensionär haha. Idag blir det i alla fall inget hej och hå, ska bara äta lite tårta ( och fick jättefina paket, tack! ) sen kanske träffa någon kompis en liten stund. Sen ikväll tänkte jag ta ett varmt bad, tända ljus och ta ansiktsmask hehe.