awesomebitch

2012-03-30
19:50:38

Skövde baby!
Helg och lov nu, gött! efter skolan idag åkte jag och Emma till Skövde, va länge sen vi hittade på något så de va trevligt! handlade lite småsaker och käkade på donken hehe.

2012-03-29
15:32:44

Torsdag.

Hellu. Torsdag idag, betyder alltså skoldag. Försov mig imorses dock, men som tur va började jag inte förrän tjugo över åtta, så åkte med bussen härifrån åtta över, kom en minut sent till lektionen men det spelar ju ingen roll. Torsdag innebär också nästan fem timmar håltimma, då drog jag Emi och Emma till donken, köpte kaffe latte och chokladmuffins. Tog med en ballong också haha ;) Trevliga tjejer detta! Sen har det inte hänt så mycket mer direkt. Ska strax hoppa in i duschen tänkte jag, sen kommer älskling hit så vi ska åka hem till hans mormor och chillaxa där. Sen hem ikväll och kolla på big brother som vanligt, helt okej dag!

Satte oss ute i solen först men det blåste för mycket så fick sätta oss inne :/


2012-03-28
16:13:42

slappslapp

Har precis kommit hem, ska åka iväg om en liten stund igen. Blir att hälsa på mattes mamma i götene som vi alltid gör på onsdagar. Magsjuka här hemma, så hade ingen lust att åka hem direkt efter skolan som jag slutade halv tre, så jag och Emi ströga runt med bussen upp till krontorp. När jag sedan plingade för att hoppa av nere vid mig så stannade busschauffören och släppte in dom som skulle gå på bussen, men öppnade aldrig dörrarna åt mig. Trots att jag ropa och vinka, och jag såg att han kollade på mig i sin backspegel där i fram.. Så fick åka ner till stationen, kliva av och hoppa på nästa buss. Haha så vi åkte upp till krontorp igen en sväng! :) trevligt trevligt. Var på Ullared i helgen btw, fick med mig smått och gott hem, sen tog en sväng på stan igår med syster och Emi, sen kom matte också. Avslutade vår lilla shoppingrunda (köpte bara underkläder och hårsnoddar) med pizza. Trevlig dag det med :)

Har inte så mycket mer på hjärtat för tillfället så vi hörs någon annan dag ;)

Ska bli otroligt skönt med påsklov nästa vecka.

Haha jag och syster på liseberg! Spara pengar och åka dit igen i sommar? :)


2012-03-26
15:40:42

..
Har ingenting att säga, min hjärna är helt kaos.
Kan man inte trycka på en paus-knapp och få koppla av en stund?
Helst spola tillbaka tiden med, gör om, gör rätt.

2012-03-15
15:56:20

Give me some happiness.

Sitter och funderar på varför man inte bara kan va glad jämt?
Varför måste man komma in i dåliga perioder, så att nästan allting känns piss. Man hittar ingen ork för att kämpa sig framåt. Som ett rullband, man går och går, men man kommer inte framåt? Jag påverkar verkligen min omgivning med att jag är deppig, även om jag inte visar det utåt, så får jag en känsla av att en del av dom känner av det inuti sig själva. Går och väntar varje dag på att det ska gå över, men verkar ju fan inte göra de.. Jaja, bara att bita ihop o stå ut som vanligt då!

Kolla djupt in i mina ögon,
hitta min själ,
då ser du att jag bara vill dig väl.
förlåt om de inte verkar som de.


2012-03-13
16:45:55

ahlala

Nu är det som så här, att jag känner mig tvingad till att skriva någonting, för att visa att jag fortfarande lever liksom haha. Ingen skola idag, studiedagar. Så har sovit hos älskling ett par dagar! :) Håller på att sluta röka btw, har inte gått lika bra som jag ville.. Men har iaf inte tagit mer än en cigg om dagen, så stor skillnad ändå! höhö
Ne men har inget mer att säga, så vi hörs!


2012-03-01
21:03:09

My love
Älskar dig Mattias Fröjdendal ♥