awesomebitch

2012-11-21
13:51:43

full rulle med flytt!
Nu har jag flyttat till ungdomshemmet björkvägen, som ligger på björkvägen, haha! Hittills har det gått riktigt bra, har för tillfället en lägenhet helt för mig själv, med toalett, vardagsrum och kök! Är en tjej som har sitt rum här med, men hon är tydligen här lite då och då bara. De jag träffat i personalen än så länge har varit snälla osv allihopa! Så det blir nog jättebra här skulle jag tro.
Men längtar något oerhört till helgen, då blir det bio med dom bästa, sen ska förhoppningsvis älskling sova här hos mig. Har inte hunnit fråga än men det ska inte vara några problem. Så allt rullar på som det ska nu! Nu ska jag springa ner och sno en kopp kaffe och ta en cigg. så vi får höras!

2012-11-05
00:12:55

Chilldag
Helgen har varit bäst, spenderat den med underbara människor, Linus och Max har sovit här tills idag. I fredags blev det lite chilldricka och i lördags hade vi filmkväll med massa flöt! Tror att vi blev bakis av flötet för idag har vi bara sovit, kollat på film och chillat haha. Okej då jag och Meiia har tvättat också. Sen drog min sötnos hem, sadface. Men ska försöka ta mig till honom imorgon och sova där hähä. Skulle verkligen behöva köpa ett fritidskort, vore ju rätt bra att kunna ta sig dit utan problem.. Men de är rätt svårt utan pengar. Aja whatever, allting löser sig någon gång. Nu ska jag och Meiia lägga oss och kolla på film. Godnatt!

Folk bråkar om vem som får plats i min säng, lär ju va för alla hello kitty saker, eller? ;)