awesomebitch

2011-04-29
19:17:55

heeeeeelg.

Helluh!
Inget kul som hänt som vanligt, men ah. Hade utvecklingssamtal igår, gick rätt bra tycker jag. Har iofs hög frånvaro men de går att fixa. Bara jag tar mig ork till de :)  Annars har jag tagit min moppeoskuld för i år ! Har brummat som fan med Malin, Melissa och johanna&rikard lite med. Skönt att kunna ta sig till ställen nu med moppen istället för att misshandla benen.

Just nu ligger jag i sängen och halvsover, malin kom och väckte mig och rikard haha dum chey. Sen ska vi kanske hem till henne en sväng för jag är jäättesugen på glass!! fast jag är sugen på choklad, cola, redbull, pizza och massa mer också :(
Men nu ska vi.. göra något, bai.


2011-04-21
13:50:43

that's life.

En månad och sex dagar, de är typ.. ingenting?
Trodde verkligen på oss, och ville verkligen inte det här egentligen.
Men nu är det som det är bara, sånt är livet liksom.


Idag ska jag med familjen till silverfallen, har aldrig varit där så ser fram emot att få ta många bilder med min systemkamera! :) Synd bara att jag är sjuk, har egentligen ingen ork att följa med, men kan ju inte missa de. Och jag blir faktiskt lättast frisk när jag låtsas som om att jag inte är sjuk, när jag är ute och flänger som vanligt så mår jag hur bra som helst, sen när jag är hemma och ligger i sängen så känner jag mig döende typ haha!

Sen ikväll kanske det blir moppe/grillning med Johanna och några mer, vi får se hur jag mår senare och vilka som vill följa med i så fall :) Nu ska jag sätta på en film och tycka mer synd om mig själv för att jag är sjuk haha, vi hörs :)


2011-04-18
01:23:53

helgen över :(

Har varit en sjukt underbart rolig helg. I fredags va jag med Malin, kommer inte ihåg vad vi gjorde haha men kul hade vi iaf.

Sen i lördags meckade vi moppe halva dagen (=simon fixade och vi satt och kolla på). Sen körde vi runt lite med martin, oskar, kim och markusson. De blev att vi drog till ekudden där rikard, jocke, sanna, meiia och jennifer satt och grillade, så jag satte mig vid dom ett tag istället och va social haha :) Efter det drog jag och Malin till gamla stan, och tog en cigg med niklas och någon albin tror jag han hette. På vägen hem träffade vi på vidar och två till, som jag fick en cigg av igen haha. Träffade massa folk den dagen, va faktiskt väldigt kul! :)

Idag åkte jag med syster till oxen och handlade och då fick vi för oss att vi skulle åka till farmor, så då åkte vi hem och skulle ta moppen. Så brorsan lagade kåpan och lampan så att den är laglig, TACK! :) Sagt och gjort, där satt vi och chillade med kaffe och bullar. namnam. Senare på kvällen brummade jag och melissa moppe, vi körde förbi kyrkogården och hälsade på mamma och pappa ♥ Sen lite innan tolv åkte vi till donken och käkade varsin cheesburgare, gott! Sen när jag hade följt melissa hem så tog jag en cigg med Malin utanför bara och pratade en stund.

Så har haft fullt upp hela helgen, varit ute massor! Skönt som fan med solen :* De enda negativa är att jag knappt kunnat prata med älskling eftersom han inte har pengar på telefonen, men förhoppningsvis kommer han till mig på onsdag eller något :')

Och nu ska jag sätta på en film som jag kan somna till, så vi hörs!'

Gamla bilder men de beskriver ju iaf vad vi gjort ;)


2011-04-14
17:23:31

en dag kvar till de efterlängtade lovet.

Känns väldigt bra att de snart är lov, jag börjar bli sjuk tror jag. Har i alla fall fått världens mensvärk för typ första gången, har mått illa hela dagen och haft ont i huvudet också. Och hur de känns i magen ska vi inte ens prata om, om jag hade kunnat hade jag helst legat i sängen i fosterställning hela dagen.  Men aja det är ju i alla fall sjukt underbart väder igen, de gillar vi !! :)

haha alla gillar mina solbrillor ;)


2011-04-13
17:45:23

Vinn en shoppingweekend i london!
Jag är med och tävlar HÄR om en shoppingweekend i London !

Jag vill vinna för att jag aldrig har varit där, och inte har dom pengarna för att åka dit heller. Och är i behov av nya kläder hihihi.

2011-04-10
22:49:32

borta bra men hemma bäst.

Åkte ju till Kevin igår, och ärligt talat fick jag "hemlängtan" idag. Nästan så att jag längtade tills att bli hämtad haha :P Kändes jätte skönt att gå innanför dörren hemma, och att komma in i mitt egna rum, till min egna säng och alla mina egna saker. Trivs mycket bättre hemma, även om det är småbarn i familjen som går mig på nerverna när dom t.ex väcker mig tidigt på helgerna eller skriker. Men ändå så är det en så skön känsla att vara HEMMA! :)

Just nu halvligger jag i sängen och lyssnar på musik medans jag kollar facebook och msn, alltid denna jävla facebook alltså haha.. !
Om ca 9 timmar ska jag vara i skolan, så ska strax lägga mig och försöka sova också antagligen. Tänkte först göra om min header eftersom det bara är en tillfällig egentligen, men det kräver några timmar så får väl ta det någon dag när jag inte har något bättre för mig hehe!

Men vi hörs !


2011-04-09
13:22:55

underbara sol ♥

Solen steker mot huden, fåglarna kvittrar och barnen spelar brännboll ute på gården. Finns det någon tvekan om att det är vår på riktigt nu? Köpte mig ett par nya solbrillor igår när jag och Julia va på stan, sen satt vi och bara chillade i solen, hur skönt som helst! Älskar verkligen solen, blir så himla glad när den lyser!
Och senare idag ska jag åka till lyrestad, till min älskade Kevin! toppendag :)