awesomebitch

2011-10-25
22:13:20

trött brownie

Förstår verkligen inte varför jag är så trött nu för tiden, för att det blivit mörkt eller? När jag inte sover så kollar jag facebook en snabbis eller halvsover nere på stan med folk och försöker hänga med i vad dom pratar om. Eller så är det skolan som suger musten ur mig, visserligen har jag ju inte många lektioner men när jag väl är där så anstränger jag mig verkligen för att lära mig haha. Fick faktist vg på ett religionsprov, innan hade jag ig! ;) Aja men det rullar på i alla fall, får hoppas att jag blir piggare snart. Kanske borde köpa koffeintabletter? hmm..

Har förresten färgat håret brunt ! :)


2011-10-19
08:14:31

good morniiing

Idag är jag faktiskt rätt pigg, brukar jag verkligen inte vara den här tiden! Ska gå iväg till skolan om 25 minuter och är redan färdig, eller okej måste byta om innan också men det blir väl att slänga på sig första bästa som jag brukar göra. :) Så ska packa ihop mitt smink och sånt i väskan nu, sen ge mig ut i vintervädret.


2011-10-15
00:02:46

klagomaja

Mina dagar nu för tiden består utav att sova, gå i skolan och hänga nere på stan med kompisar. Eller okej där emellan så äter jag väl någonting också. Vet inte varför men har blivit otroligt trött senaste tiden, hjälper inte hur mycket jag än sover. slocknar så fort jag råkar blunda i en minut! Och dessutom har jag fått världens mensvärk (om de nu är de) som kommer och går, har aldrig haft så ont i magen. Känner att jag bara klagar på allting nu men det är ju så, ingen bra tid helt enkelt :p  Har lust att gå i ide och vänta på bättre tider..

lite sommarbilder nu när det börjar bli vinter!


Kommer aldrig glömma den här sommaren, den betydde så sjukt mycket. Har umgåtts med världens bästa folk som verkligen fick mig att må bra, dock så har nästan alla tappat kontakten nu? Gah, vill spola tillbaka tiden, göra om allting. Precis allting, så sjukt underbar var den.


2011-10-02
21:13:18

om helgen

I fredags så sov jag hemma hos Ida, på kvällen drog vi ner till kotorget och kollade läget. Men det var inget roligt folk så vi gick hem igen och satte oss framför varsin dator haha! Sen igår kom älskling in till stan och va med mig hela dagen, och sov här inatt dessutom. Och idag har vi suttit nere på stan hela dagen och pratat med trevligt folk och kört lite moppe osv. :) Snart ska jag lägga mig i sängen och kika film, är jättetrött så blir verkligen att sova tidigt idag även fast att jag inte har någon skola imorgon hehe, natti!

Från idag nere på torget, jerker=serious face?

♥ (bra på att ta smygkort, fast nej haha..)