awesomebitch

2011-09-28
19:08:26

se upp på vägarna!

För här kommer blondinen och övningskör!


Haha nej men så illa är det faktiskt inte, idag var första gången jag satt bakom ratten på en bil och jag tyckte faktiskt att det gick jättebra. Lyckades både gasa, bromsa, växla, backa, svänga och hitta dragläget. Alltså det man behöver kunna för att ta sig framåt med en bil haha. Va faktiskt riktigt roligt att köra dessutom.

Nu däremot är jag övertrött efter allt koncentrerande. Tur att jag är ledig från skolan imorgon hehe. Sen är det ju marknad också,blir väl att köpa munkar för mina 50kr (y) om jag inte hittar någon billig parfym istället för det behöver jag verkligen :p


2011-09-27
21:22:45

snurrar

För tillfället är min hjärna nog upp och ner inuti huvudet. Drama i skolan idag, va på sjukt dåligt humör hela dagen. Vägrade prata med vissa personer, hade bara lust att stänga in mig på toaletten och gråta en skvätt. Men lät bli, klarade mig bra ändå. och nu tror jag att alla i klassen har löst det, bara dumma missförstånd hela tiden antar jag. Lyckades dessutom tappa bort mina nycklar och bli utelåst idag, gjorde inte min dag bättre direkt kan jag säga. Aja, ska väl snart krypa ner framför en film och koppla tankarna till någonting annat!

haha mongotard, älskar dig!


2011-09-25
03:29:30

lördagnatt!

Känner mig lagom nykter och så nu ja, men känner för att skriva ändå eftersom att jag inte har varit så social på senaste tiden. Tro mig det tar lång tid att skriva rätt hähä. Men i alla fall, har varit ute vid kotorget (en parkering där alla "tuffa" killar kommer med sina bilar och dricker, i ett antal timmar nu. Träffade på en barndomskompis där så fastnade ett tag, även fast Meiia drog hem till mig tydligen. Så ringde och väckte henne för ca en halvtimme sen och sa att hon skulle kasta ut mina nycklar så att jag ens kom in överhuvudtaget. Men det var en sjukt trevlig kväll/natt kan jag säga! Nu ska jag iaf försöka sova, kommer antagligen däcka så fort jag blundar. Bjuder på några fina bilder från kvällen så länge ;)


2011-09-21
23:41:28

natti!

Känner att jag har blivit ego senaste tiden som tar bilder på mig själv hela tiden hähä. Nu ska jag i alla fall gosa ner mig i min säng som luktar underbart efter 'honom'! Baby jag tror jag e' kär, igen..

haha tycker faktiskt att bilden är gullig. Det är så jag känner mig oftast, som en liten flicka som behöver sin nalle som trygghet. Även fast folk utåt sett ser mig som en liten blond kaxig tjej med stort ego och attitydproblem vissa dagar.


2011-09-20
20:25:00

hello kitty! ♥

Det är det vanliga, skolan, träffa meiia, va på stan osv. inget intressant att skriva om alltså. Men kan väl berätta lite ändå. Idag hade jag prov i historia, gick helt okej tror jag. Sen hade jag hål i några timmar, satt och snacka med dom andra i klassen och även dom som jag tyckt är bitchiga av sig är helt okej att prata med faktiskt. Dom skrattar iaf åt mina dumma skämt haha ;) Efter skolan sov jag en stund, sen åkte jag och Meiia och köpte hello kitty godis! ♥

Nu har jag precis kommit hem, kollar facebook och ska strax ut och rulla några cigg. Och njuta av att inte ha någon läxa att läsa på :')


2011-09-19
08:50:13

en bild säger mer än tusen ord..

Därför ska jag göra en lång historia kort. Sov hos Ida i helgen! :)


2011-09-14
13:04:14

svammel

Han tog fram en nål och stack ett hål i bubblan jag levde i ett tag. Vill tillbaka in dit, vill tro att jag är bättre än såhär. Känner mig värdelös bara för en enda person, hans ord känns som slag i ansiktet. "Du borde ha sagt det innan de va försent, jag vill dela mitt liv med henne nu". Men det går bättre, har jag kommit över det en gång borde jag ju kunna det igen, right? Yes i can do it! Har insett att jag blivit rädd för att leva ensam igen, vill ha någon vid min sida som man kan älska. Kanske därför jag försöker gå tillbaka till någonting gammalt, för att jag vet att om de hade funkat hade jag varit trygg där.

Ska gå och duscha av mig alla tankar nu hehe,
sen blir det käk och sen möta syster på stan. ♥

mihi bild från spegelhuset på liseberg, saknar den dagen!


2011-09-13
06:15:20

godmorgon!

Har inte sovit alls bra inatt, först kunde jag inte somna sen har jag vaknat lite då och då. Vaknade dessutom vid fyra när jag hade sovit i två timmar och kunde inte somna om förrän kvart över fem, jippi kul att veta att man bara har en halvtimme kvar att sova innan man måste upp helt och hållet... Så nu är jag trött och grinig.

Snygg morgonfrisyr har man också.


2011-09-12
22:21:45

hellu!

Har inte orkat vara social här, har haft en hel jävla massa att tänka på. Och har inte ens hänt någonting intressant i mitt liv under den senaste veckan så.

n34q698n8n9thug glädjeryck för tillfället, har kollat facebook chatten på mobilen var tionde minut hela dagen och väntat på att en viss person ska logga in, sen nuuuu logga han in. ÄNTLIGEN! Katja är happyface!

och jag har egentligen ingenting att skriva om, skulle bara meddela er om att jag lever. Men iofs det vet ju de flesta utav er eftersom ni hör av mig utanför bloggen varje dag haha ;) så, det va de. hejdå!

ofixad trött men glad katjiis!


2011-09-05
17:46:08

regn regn regn

Är ju ledig ifrån skolan på måndagar, så idag har jag typ inte gjort någonting. Dessutom har de regnat så har inte ens haft lust att träffa någon. Däremot har jag tagit två promenader med syster, har gått 3831 steg ;) låter nog mer än vad det är egentligen. Resten av dagen har jag slappat framför datorn och roat mig med att ta egobilder, har haft otroligt tråkigt.


2011-09-04
21:51:30

döden i dina ögon - rachel ward

Läste precis ut den boken, och helt ärligt så tror jag att de är den bästa boken jag någonsin har läst. Även fast jag inte gillar att läsa böcker längre så fastnade jag i den så fort jag började. T.ex idag har jag legat och läst hela dagen, glömt bort att äta, t.o.m glömt bort att gå ut och röka. Sen i slutet så grät jag som en liten bebis för att den va så sorglig hehe. Tydligen ska det finnas en uppföljare till den också, som heter Arvet. Ska ner till biblioteket någon dag och kika efter den! Så om någon här gillar att läsa böcker, så kan jag rekommendera den! Även till såna som inte gillar att läsa ;)


2011-09-04
15:47:19

liseberg!

Kan även berätta mer om Liseberg nu när jag orkar/har tid. Först utav allt när vi kom dit åkte vi lisebergsbanan, som en tradition. Jag va lite små nervös bara för att jag inte hade åkt den på några år hehe. Sen kommer jag inte ihåg exakt vilken ordning allt blev i, men vi åkte i alla fall hanghai, virvelvinden, kållerado, balder, kanonen, jukebox, uppskjutet och atmosfear.

flumride. jag va tvungen att sitta framför haha :p

haha blöta och glada?

balder!

ofc besökte vi spegelhuset också :)

Sprang på toaletten minst en gång i timmen gjorde vi med känns det som nu efteråt i alla fall. Speciellt innan atmosfear fastnade vi där inne ett tag haha.


Åkte atmosfear tre gånger i alla fall, och jag älskar den fortfarande! Va super härligt att åka den när det va mörkt ute, det gjorde vi de två sista gångerna. Man såg alla lampor som va tända över göteborg, skitfint! ih längtar verkligen tills nästa gång jag får åka den, den har blivit som en drog för mig heeeh.


2011-09-04
14:08:25

trött tjej.

Hej! Vaknade lite innan ett idag, eller ja jag blev väckt då. Va ju på liseberg igår med syster, vi åkte halv nio på morgonen och va hemma någon gång runt halv tre/tre på natten. Så va jätte trött när jag väl däckade i sängen. Tog några bilder också och tänkte lägga upp några här, men först måste jag bara komma på hur man lägger in bilderna från mobilen till datorn men tror det är ganska lätt hehe. Så nu ska jag ut och ta min första cigg för idag sen börja krångla med bilderna.
vi hörs!


2011-09-02
15:32:50

Du är så nära, men ändå så långt ifrån.

Hellu! Har precis ätit en stor portion mat, kan säga att de behövdes. Sista timmarna innan jag åt gick jag halvdöd och släpade benen efter mig haha. Men nu är jag pigg och glad igen! Imorses gick jag till skolan med Simon, sen hade jag en lektion och slutade. Efter det har jag sprungit runt hela Mariestad med syster, känns det som i alla fall hehe. Och vet ni vart vi ska imorgon? ;) Jo vi ska till.. *trumvirvel* .. liseberg! Tredje gången för mig i år, härligt. Längtar speciellt till att åka AtmosFear. och balder. och kanonen. och flumride. och virvelvinden. okejdå, jag längtar till att åka alltihopa! Blir trevligt :)

Du är såå nära, några centimeter ifrån. Men samtidigt är du så långt bort ifrån den verklighet jag önskar mig, finns tydligen alltid något hinder på vägen.

naw gammal bild, för att jag älskar donken (a)


2011-09-01
22:10:52

nattinatti

Ska lägga mig och försöka sova strax, börjar skolan klockan åtta imorgon så ska väl gå upp lite före sex. Och de går faktiskt bra att gå upp så tidigt, trodde aldrig att jag skulle klara det efter sommarlovet. Och skolan är helt okej, faktiskt mer än helt okej, jag gillar den! Så det mesta känns bra nu för tiden faktiskt.

Superglad och trött Katja just nu.