awesomebitch

2012-01-26
15:54:00

hallåhej!

Tydligen seg här som vanligt, fortfarande massa annat att tänka på. Har vart tvungen att välja till gymnasiet och såna saker, blev väldigt stressigt med det faktiskt. Va helt hundra på att jag skulle välja vård och omsorg, sen fick jag och Emi vara med på det en dag på vadsbo, och de va en besvikelse, ingenting va som jag hade tänkt mig. Och jag känner själv att jag aldrig hade orkat att gå där, då är det inte ens värt att försöka. Efter många om och men så har jag i alla fall valt hotell och resturang nu, i töreboda som första hands val, för att komma ifrån lite. :) Ska dit och hälsa på nästa onsdag, så får vi se om det är något att ha. Annars så finns det ju en omvals period som tur är! Nog pratat om det. För tillfället så ligger jag i sängen, ovanligt? Nej inte direkt. Väntar på att maten ska bli färdig(fisk, omnomnom . fast usch) och att min underbara älskling ska komma hit, blir nog en mysig dag som alltid hehe :) och vi hörs någon annan dag !

Älsklings favorit tröja, uuuundra varför ;) haha.


Min andra tatuering, supernöjd över den! :)


saknar hur min kropp såg ut på den här bilden, håller på och går ner i vikt och jag har ingen aning om varför. Äter till och med mer än vad jag gjort innan. helt skumt!



2012-01-19
22:00:29

hejsaan

Va exakt en vecka sen jag skrev något sist, vet faktiskt inte vad jag gjort under den här veckan? Har ju självklart varit i skolan, har faktiskt inte varit så jobbigt att komma upp varje morgon nu! :) Ah juste har haft mens också, haha.. Så har nog fått pms-ryck på väldigt många och allt som har kommit ivägen. Men nu börjar jag bli snäll igen höhö. Idag har jag spenderat dagen med Matte, kollade på film osv som vanligt, och ska sova hos honom hela helgen. USCH VAD JAG SAKNAT DET! Så blir nog massa mys i helgen, dessutom ska jag skaffa mig en tatuering också ;) Den här gången en aning större än den lilla jag har på magen/höften, den kommer bli jättesöt!

sötnosen jag har nu haha!


2012-01-12
11:46:37

leeedig, spenderar tiden med brudarna!

Är ledig från skolan idag, vi fick en hemläxa istället. Så ska väl sätta mig och göra den nu, sen sminka mig osv för sen blir det att träffa några goa brudar! Ska faktiskt bli riktigt kul, va längesen jag träffade dom. Får se vad vi hittar på ;) Hehe men ah, nu ska jag leta upp en penna och göra läxan. vi hörs! :)

Funderar på att köpa bruna linser snart, va ett tag sen jag hade de :)


2012-01-09
18:39:50

ZzzZz

I did it, är fortfarande vaken. Har bara somnat i max några minuter några gånger under kvällen så det är ju ingen fara. Är sjukt trött i ögonen nu, ska bli så himla skönt att sova om några timmar! :)


2012-01-09
06:58:32

Hello mr Nasso!

Fördriver tiden med att ligga på min spikmatta, lyssna på kent och leka med min cam!

Då kan jag passa på att presentera min säng kamrat, Nasso har jag döpt han till för mångamånga år sen. Han är köpt på oxen i Mariestad utav min mor och far när jag var mindre. Enda sen dess har han fått vara med och sova i min säng, dock oftast gömd bakom kuddarna :) min rosa gosegris ♥


2012-01-09
06:16:45

Godmorgon!

Ser att folk börjar vakna till liv nu på facebook osv, godmorgon på er! Vid det här laget så brukar jag ha gett upp och somnat, så känner mig duktig som kämpar vidare. Den här gången ska jag klara det! Har precis varit ute och tagit en "morgoncigg" om man nu kan kalla det för de när man inte sovit ,och nu väntar jag bara på att folk här hemma också ska vakna så att jag kan gå och äta frukost och dricka kaffe till det. Lär nog bli en och annan kopp kaffe och energidricka idag för att hålla mig vaken och somna i lagom tid ikväll.
Ska försöka uppdatera er mer idag om hur det går! :)

Såhär ser jag ut efter en hel natts datasittande, lagom trött oså ;)


2012-01-09
03:20:06

ändrade planer

Insåg att jag inte hade kommit upp imorgon, så gör ett försök att dygna istället. Har älskling och emma med mig på msn så tillsammans ska vi klara det haha! Dock så är jag osäker på att emma klarar det, för nu har hon satt sig och kollat film och är inne på msn på mobilen istället. Jag själv sitter här och dunkar musik i mina mobil hörlurar, allt från fjortismusik till låtar om epatraktorer.. haha! Sen så kommer älskling hit så tidigt han får skjuts, så ska vi hålla oss sysselsatta med att kolla runt på stan och kanske hälsa på hans mormor så vi inte somnar. Då lär jag ju somna gött kvällen innan jag ska till skolan, perfekt! :)

Oh noo, nu förlora jag precis emma till drömmarnas värld.
Äeh together we can do it! right? right? YES!




2012-01-09
00:04:41

gosar i one piecen från sazzy.se

Känns som att det är skola imorgon för att jag sover hemma inatt, utan någon. Fast som tur är så är jag ledig imorgon också, börjar på tisdag. Så på tisdag blir det att gå upp innan 06 igen :/ Just därför så ska jag försöka somna så fort jag kan idag, och gå upp i tid imorgon! Yesyes. Har krypit ner i sängen med min one piece nu i alla fall, ska kolla lite film :') godnatt på er!

KLICKA PÅ BILDEN :


2012-01-08
01:35:18

mys helg ♥

Älskling sover hos mig nu i helgen, så vi har kollat på film och tjockat oss med massa godis och dricka och bara haft det allmänt mysigt! Snart ska vi sätta på en till film, jurassic park 2, håller på att kolla på alla dom filmerna eftersom det var bra många år sen man såg dom hehe. Sen stoppa i oss ännu mer godis ;)

Tog ett bad förut också, och det är seriöst något fel på mig. Jag tål inte varmt vatten(?) brukar jämt bli lite yr och dåsig när jag badar varmt. Och förut när jag klev upp ur badkaret så gick jag antagligen upp för fort också för började svartna framför ögonen lite, ställde mig och luta huvudet mot handduken som hängde där och plötsligt vakna jag upp sittandes naken på golvet av att älskling frågade om jag svimmade.. Haha, första gången i hela mitt liv som jag gjorde det, kändes skumt :p Så har tagit alvedon nu och gosat ner mig i sängen iaf, får hoppas att jag inte får jätteont i huvudet sen bara! *håller tummarna*

Tack för att du finns ♥


2012-01-02
23:12:17

2 januari!

Min och älsklings 2-månaders dag! ♥
Så blind, så blind.. Du har alltid funnits där, alltid varit den som gjort mig glad när jag har behövt det. Så fort någonting gick fel vände jag mig till dig, för att jag ville höra dina råd, höra dina ord om att jag är bra som jag är. Längtade hela dagarna tills att du skulle logga in på fb, kollade till och med fb på mobilen var tionde minut ifall du hade svarat på privat meddelande kanske.. Ändå så fattade jag inte vad jag kände för dig egentligen Men sen när jag insåg vad jag kände började det hända saker, kommer ihåg första gången du pussade mig, hur jag gick hem leendes och helt pirrig i hela kroppen, och ärligt talat så blir jag fortfarande knäsvag när du kysser mig, kan inte sluta le åt hur underbar den känslan är. Nu har det varit du och jag i två månader, känns helt underbart. Du ska veta hur lycklig du gör mig jämt och ständigt. du är underbar! och du? Jag älskar dig med hela mitt hjärta och hela min själ

Dock så är de ju lite tråkigt att vi inte får sova över på den här dagen, kommer vi inte kunna göra när vi firar 3 månader heller. Känns lagom kul! Men vi har passat på att mysa nu under kvällen i alla fall, han blev inte hämtad förrän lite innan 10 så. bättre än inget :) Efter det satte jag mig vid datorn och tryckte i mig en halv kebabrulle haha, fyfan va gott det var! Nom nom nom! ♥

hahahahaha bara för att jag inte vill vara med på bild :')