awesomebitch

2011-08-31
23:40:43

You are beautiful just like you are!
Dock så saknar jag mina bruna linser.

2011-08-31
11:27:07

klagarN

Alltså vem vill inte vara omtyckt? Alla vill de. Men ärligt talat så tycker jag att det börjar bli lite smått jobbigt, är inte van vid sån uppmärksamhet som jag har fått den senaste tiden. Det är jobbigt att flera personer säger att dom gillar mig mer än vän, i alla fall när jag inte känner någonting tillbaka för någon utav dom. Drar tydligen till mig bad boys har jag märkt också, vet inte hur? Jag vet vad jag vill, och det kan jag inte få just nu. Men kanske någon gång längre fram i tiden och de tänker jag vänta tills! ifall det blir som jag hoppas så är de värt de. ♥

Är förresten lite småsugen på att färga håret brunt igen,
fast kanske ljusare den här gången?


2011-08-28
12:18:38

seg söndag som alltid.

Nu är snart första helgen efter sommarlovet över, imorgon är det skola klockan 8:00 igen. Har i alla fall inte hunnit ha tråkigt någonting, i fredags åkte vi ju till matfestivalen som sagt. Träffade på massa folk och åkte riktigt läskiga karuseller. Igår skulle vi ha kollat på karnevalen, men det blev matfestivalen igen, träffade på ännu mer folk och åkte en karusell igen hehe. Sen idag vet jag inte vad som händer än, ska väl träffa Meiia som vanligt antagligen. Funderar på att ta ett mysigt skumbad med mig själv ikväll, tända ljus, ta ansiktsmask osv.
Får se om jag orkar eller om jag är sugen på det fortfarande då. :)

I fredags.


2011-08-26
15:47:35

mot matfestivalen!

Idag har jag varit i skolan, och nu är jag hemma och laddar mobilen för snart blir de skövde - matfestivalen! Dock så ska vi inte åka riktigt än för ingen utav oss har pengar till mat så kanske inte roligt gå hungriga hela kvällen, så drar om någon timma ;) Ska bli grymt kul i alla fall att träffa allt folk ikväll! Dock så har vi inget att dricka heller men det ordnar sig väl. Kommer antagligen inte hinna skriva mer idag, men då får jag väl uppdatera imorgon om hur det va haha.


2011-08-25
14:57:51

social tjej

Känner att jag har börjat bli mer social här än innan haha ;)
Idag gick jag hela vägen till skolan, trodde att jag skulle dö när jag kommit halvvägs. Det är såna stunder som man ångrar att man tog moppen varje gång istället för att gå, för nu har jag ännu sämre kondition, illa! I alla fall så hade jag möte med min mentor 11:30, och hon verkade supertrevlig. Efter det pratade jag med folk på skolan, träffade syster på stan och nu är jag hemma och har precis ätit. Snart ska jag träffa Meiia, vi ska antagligen ner till stan. hörs sen!


2011-08-25
01:02:51

confused

irriterad, förvirrad, besviken, ledsen, förbannad.
Fan faller jag alltid för fel personer för?
Jag vet att det är fel, men kan ändå inte låta bli.


2011-08-24
13:29:10

uttråkad!

Helluh, ligger i min säng och lyssnar på musik nu. Hade ju ingen skola idag och hade tråkigt, så jag satte igång och städade mitt rum. Dammsög faktiskt också, inte ofta det händer, fast har faktiskt gjort det oftare den senaste tiden! Har faktiskt börjat lära mig att det är finare och mysigare när rummet är städat ;) hehe. Snart blir det antagligen mat, tror iaf att jag hörde något i köket. Sen ska jag fixa mig iordning, senare blir det att träffa Meiia. Klart att vi inte ska glömma bort varandra nu bara för att skolan börjat igen :) nejnejnej!


2011-08-23
22:33:56

Tror att jag har fått en hjärnskada.

Vill ni veta en sak? Jag tror att någon lärare eller min mentor har hjärntvättat mig den timmen jag va i skolan idag. Imorses hade jag världens ångest och ville verkligen inte gå dit, fick tvinga mig själv till att verkligen åka iväg. Sen när vi väl stog utanför skolan hade jag bara lust att springa långt bort därifrån, kändes hemskt. Sen nu så är jag nästan sur över att jag inte har vanlig skola förrän på fredag, jag vill dit imorgon! Längtar faktiskt..


2011-08-23
21:54:29

första skoldagen.

Idag började skolan igen då, gick faktiskt jätte bra. Jag va sjukt nervös när jag kom dit, och inte ens visste vart man kom in i vadsbohallen. Som tur va kom precis massa kompisar från gamla skolan (dessutom två av dom som också skulle gå iv) som jag hängde på. Så nu har jag fått träffa min klass, verkar helt okej. Måste dock stå ut med några killar från gamla klassen/gruppen som stör på lektionerna jämt, jag hoppas verkligen att dom har mognat till lite under sommarlovet! Imorgon är jag ledig, torsdag har jag samtal med min mentor 11:30 och på fredag börjar lektionerna, bra start på läsåret tycker jag! :)

Efter skolan har jag hängt med folk nere på stan nästan hela dagen, trots att jag va så trött att jag hade lust att lägga mig ner och sova mitt på torget haha. Men ja, imorgon får vi se vad som händer eftersom de flesta ska till skolan och jag antagligen ska sitta hemma så länge och spela LoL eller liknande :p de märker vi.

Jag och Johanna nere på stan någon annan dag :)


2011-08-23
21:42:56

Bildbomb från rix fm!
Trötta och sega på bussen mot skövde.

Glad viktor på tåget mot göteborg!

Ulrik Munther ♥

Ofc skulle vi tjejer ha autograf ;)

Tänk att jag och Meiia stog Längst Bak, den här folkmassan trängde vi oss igenom!
Chris Medina ♥

Söt meiia!

övertrötta människor väntar på tåget hem.


puss på dagen/kvällen!

2011-08-22
22:55:56

Rix fm-festivalen va grym, kommer några bilder osv imorgon när jag har tid!

Jag känner en person som är sjukt söt och helt underbar. En gång när jag va sur på honom, kunde jag inte ens ta ut de över honom, för så fort han kom in i samma rum sprack hela jag upp i ett leende. Det känns som att hela hans positiva energi fyller mig med glädje inifrån och ut. Kan inte låta bli att va glad och le när han är i närheten, hans röst som går som en varm våg igenom hela kroppen. Hans namn går igenom mitt huvud hela tiden, om och om igen. Vad jag än tänker på så leder tankarna till honom på ett eller annat sätt. Har märkt att folk tittar konstigt på mig när jag får sms, ser hans namn på skärmen och får ett glädjeryck i hela kroppen haha. Förstår inte när och hur det blev såhär?

"För jag känner såhär, jag tror jag är kär, känslorna bubblar inom mig. "


2011-08-21
08:58:47

bra dag!

Meiia ringde och väckte mig för en timme sen, hade försovit mig. Men helt otroligt nog hörde hon en glad Katja på andra sidan telefonen ändå. ;) Nu är hon på väg hem till mig, sen ska vi ner till stationen och påbörja våran resa mot göteborg med Adam och Cassi, nice! Skriver mer här antingen inatt när jag kommer hem eller imorgon när jag har vaknat hur det va. bai!


2011-08-20
22:20:33

tagga rix fm-festival!!
Imorgon bär det av mot Göteborg med bästaste Meiia, Adam och Cassi till rix fm-festivalen. Egentligen börjar själva "konserten" 16.00 men nu är det såhär att Ulrik Munther signerar 13.00 och det vill ju inte vi tjejer missa så vi åker redan 09.30 hemifrån! Gud, undrar vem utav oss tre som skämmer ut sig mest med att stå där som små fjortisar och va kära i hans utseende, haha! Dessutom ska Chris Medina sjunga också, hans låt What are words är ju grymt fin! Sen ser jag fram emot att höra Erik Hassle också. Är helt säker på att det kommer bli en toppendag med de bästa människorna. ♥


2011-08-20
03:20:15

nattinatti
Sitter hemma hos Ante med Meiia, tydligen skulle han iväg och träffa folk med en kompis men aja. Ska antagligen lägga mig bredvid Meiia i sängen snart och försöka sova trots att tankarna svävar huller om buller. Va en trevlig kväll annars bara att vi va tvungna att ta hand om vårat fyllesvin till kompis som hade fått snefylla nere på stan, stackarn haha. Hoppas han mår bättre imorgon! Men som sagt nu ska jag försöka sova eller iaf va mer social med Meiia, natti!

2011-08-19
12:29:50

helg, wooohhhoo. fast ne.

Godmorgon! Ligger i sängen framför datorn och har tråkigt, finns inte så mycket att göra när man inte ser. Har ingen aning om vad jag ska göra hela helgen, antagligen sitta hemma och ha tråkigt. Vill ju ut på stan och hitta på någonting :/ hmm.. aja nu ska jag fortsätta med att ha tråkigt, kanske sätta på någon film.
vi hörs! ♥


2011-08-19
00:14:32

mindfucked

Har ni varit med om när massa olika känslor ramlar över en när man minst anar det, känslor som man inte ens visste att man hade? Det va jag med om alldeles nyss. Jag trodde inte att jag kunde sakna den tiden längre, men nu känns allt helt kaos i min hjärna. Kommer ihåg hur komplicerat allting va emellanåt, även hur underbart det va trots det. Hur vi verkligen trodde på en ljus framtid, men att vi släppte taget. Tror det va ett enormt misstag och nu 7 månader senare är ändå allt för sent för att rättas till. Trodde verkligen att jag hade glömt allting, glömt hur det kändes på den tiden, men tydligen inte.

Denna bilden ger mig så sjukt många minnen, glömmer aldrig ögonblicket då jag tog den, glömmer aldrig resten utav den kvällen. Glömmer aldrig någonting utav hela den sommaren. Alla tårar och sura miner va värt för resten va underbart.


2011-08-18
21:30:18

uppdatering ang. ögoninflammationen

Blev en sväng till sjukhuset idag och kolla upp ögonen, tydligen har jag fått en "kraftig förkylning" i ögonen, så dom skrev ut en salva till mig som jag ska ta var tredje timme i 5-7 dagar. Får inte ha i mina linser under den tiden och det suger ganska hårt att salvan gör synen ännu mer suddig, ser knappt någonting emellanåt, allting är bara suddiga färger överallt. Datorn går i alla fall bra att sitta vid, tydligen gör salvan så att ögonen inte är lika irriterade längre, dock får jag sitta vääldigt nära skärmen haha. Aja jag överlever, får hoppas att inflammationen försvinner för gott efter den här kuren! :p


2011-08-16
23:53:07

16 augusti

Helt okej dag, vaknade upp hemma hos Andreas imorses med hans kompis och Malin. Efter någon timme drog alla hemåt, väl hemma fick jag två cheesburgare namnam. Efter det gick jag över till Malin och fixade iordning mig lite smått. Sen ner till mariestads pizzerian för att hon skulle äta, fick dessutom smaka en bit, va så mätt så jag trodde nästan att jag skulle rulla framåt haha. Sen kom även Meiia och vi gick ner till torget och träffade massa sköna människor! Fyndade ett par skitsnygga jeans för 10kr, helt sjukt haha. Iaf efter det åkte jag och Meiia till syster och va sociala, satt och skrattade åt gamla videosar så att vi nästan kissade på oss haha. ♥ Sen har jag bara varit hemma hela kvällen och träffat Malin och folk en snabbis. Helt okej dag som sagt :)


2011-08-15
23:16:13

utveckling

Sitter och kollar igenom gamla bilder på datorn, eller ja gamla och gamla såna som är några år tillbaka. Och jag har hittat massa bilder på mig själv, men har tydligen täckt över mitt ansikte på varenda en.
Typ såhär ser det ut:



Eller stilen med att "diskret" hålla någonting för:



Haha kommer ihåg hur missnöjd jag va med varenda bild den tiden, alltid va det något som va fel. Antingen såg näsan för stor ut, läpparna för ojämna eller så va inte ögonen tillräckligt fina. Men såna komplex har jag faktiskt kommit över nu för tiden, jag tillåter fortfarande inte att andra tar bilder på mig, men jag kan ta bilder på mig själv som jag vågar visa för över 500 personer(+antagligen massa fler) på facebook, det tycker jag är en ganska bra förbättring! För några år sedan ville jag inte ens visa bilder på mig själv för kompisar :)

Nu för tiden:
håller föremålen bredvid istället för framför ansiktet ;)

Kan lägga upp en bild som ingen någonsin har sett förut som dessutom inte är den bästa på mig.

Och den oseriösa och osminkade! :D


2011-08-15
22:47:26

glad chey

Min ögoninflammation har nästan gått helt över under dagen, nice! Så idag har jag faktiskt vågat mig ut för första gången på två dagar. Först en sväng hos Malin sen nu ikväll en sväng på donken med Meiia, tog en cheesburgare och en liten cola, namnam! Skulle egentligen träffa en person ikväll men han är seg som vanligt och hör aldrig av sig (?) så funderar på att gå ut och ta en sista cigg snart och sen lägga mig i sängen framför en film. Mina cigg är btw slut igen, fattar inte hur jag lyckas. Men som tur är så är Meiia en ängel och gav mig tre st att överleva på tills imorgon när hon kommer igen. ♥


2011-08-14
21:25:21

rastlös !

Har åkt på ögoninflammation igen, fast den här gången på båda ögonen. Förra natten och den här dagen har varit hemska. Vaknade minst en gång i timmen för att ögonen klibbade, sen idag har jag inte kunnat sitta vid datorn ens för att jag knappt har kunnat hålla ögonen öppna. Har suttit och läst hela dagen, så har redan tagit slut på en hel bok. Sen senare kom Malin och Meiia förbi med choklad och cola och höll mig sällskap ett tag, tack gullungar ni är underbara ♥
Snart ska jag försöka se på en film, det verkar gå helt okej med ögonen så länge jag kollar ovanifrån, alltså om jag sitter upp med datorn precis framför mig :) Annars blir det att läsa igen och beklaga sig till folk via sms haha! Vi hörs nästa gång jag har tråkigt och tänker på att uppdatera här.

Ganska gammal bild jag antagligen inte har visat förut.


2011-08-11
22:54:42

Jag kan lösa problem jag med!
Vet inte vad jag ska skriva egentligen, ville bara säga att jag är väldigt glad just nu. Har funderat hur länge som helst på hur jag ska kunna berätta en sak för en viss person, att jag inte är intresserad på samma sätt när jag redan hade gett för många falska förhoppningar. Men det va inte så svårt som jag trodde, eftersom han gjorde ett misstag blev det ännu lättare. Så nu har jag ett problem mindre att fundera över, skönt! Allting börjar ju ordna sig lite i taget :>

2011-08-09
23:58:01

LoL kommer ge mig lungcancer

Har suttit och spelat LoL, och den senaste jag spelade med lacka jag ur totalt på! Han va helt dum i huvudet, jag skulle tydligen möta två styckna gubbar ensam, dom va på level 7/8 medans jag va på 5! Bara för att han inte ville gå ensam och dö, men tydligen ska jag göra de för hans skull... LoL kommer ge mig lungcancer om man ska bli så sur att man måste ta en cigg varje gång. gaah! Dessutom har jag inga cigg längre, och får inte pengar förrän om två veckor, vet inte hur fan jag ska överleva. Kommer va på sjukt dåligt humör och inte vilja gå ur sängen ens en gång.. Känner att jag behöver annat att tänka på just nu innan jag kokar över. Ska ut och ta en cigg med Malin snabbt, om hon nu har :)

choklad gör mig glad, t.o.m den är slut :(


2011-08-09
13:37:20

-

Tisdag, vad händer idag? Jag ska träffa Meiia som vanligt, vi ska städa mitt rum och laga min säng som hon råkade ta sönder igår så att den är helt sne nu, haha. Eller jag ska städa och hon ska laga den antar jag att de blir. Sen vet jag faktiskt inte vad vi hitta på hela dagen, det märker vi sen senare!
Nu ska jag fortsätta läsa bloggar och vänta på att maten blir klar, sen blir de att lägga sig och slappa i sängen tills Meiia vaknar och blir färdig för att komma hit ;)'

Ily babe ! ♥


2011-08-07
19:49:23

League of Legends

Sitter och spelar LoL med Meiia nu, haha vi har spelat i över 3 timmar med bara en rökpaus. Just nu sitter vi och kollar på facebook men ska strax starta ett nytt game. Hatar att jag blir beroende av spel så lätt, kommer ju inte att kunna somna inatt för att jag måste spela i flera timmar. Liksom, nejmen bara en gång till, de gick fort En gång till hinner jag, osv.. haha.


2011-08-03
15:57:04

överskottsenergi

Gick upp vid tolv ungefär när jag blev väckt, ögoninflammationen känns lite bättre idag tycer jag. :) Eftersom jag inte kan sminka mig så är jag färdigfixad på några minuter, bara dra på sig kläderna och borta igenom håret, orkade inte ens platta de som jag brukar göra. Efter det satte jag mig vid datorn och va uttråkad, så fick för mig att städa rummet. Dammsög, torkade bort damm på hyllor, fönsterbräda mm, vek in alla kläder och slängde allt skräp, bäddade sängen osv. Så nu är det jättefint för en gångs skull. Snart ska jag gå ut till bussen för att åka ner mot stan för att ta en fika med syster :) blir trevligt.


2011-08-02
16:30:01

surt

Har åkt på en ögoninflammation i högra ögat. Första dagen vaknade jag upp med kladdigt och rött öga på morgonen hemma hos viktor, när jag hade sköljt ögat så gick det över. Därefter fick jag det igen på natten, det rann bara hela tiden, sen på morgonen när jag hade gått upp blev det lite bättre iaf. Trodde det skulle vara bättre idag, för kunde öppna ögat på en gång när jag vaknade. Men de är fortfarande rött, svullet och rinner så fort de är lite för ljust. Har suttit med solglasögon framför datorn, men just nu försöker jag vänja mig att gå utan dom. Fick noviform av syster förut, alltså ögonsalva, har inte märkt någon skillnad än i alla fall, bara att jag ser suddigare. Men det stog i bruksanvisningen att salvan lägger sig som en hinna över ögat i en tid, att man ej ska köra bil eller liknande så de är nog ingen fara. Hoppas att de blir bättre snart! Vill ju ut i solen...

Annars gör jag inte så mycket, ligger och väntar på att meiia ska bli färdig och komma hit. Sen sa vi ner till stan och köpa cigg, vet inte hur jag ska orka va ute i ljuset men det löser sig på något sätt haha.