awesomebitch

2012-10-30
19:57:49

Allt bara rullar på.
 
För 18 dagar sedan förändrades mitt liv totalt, men det känns som att det alltid har varit såhär, typ som att det är meningen att det ska vara såhär. Typ som killen jag va tillsammans med i nästan ett år, han sa upp kontakten med mig. Nu finns han inte längre i min värld, inte ens i huvudet på mig. Trodde aldrig att det skulle bli så, för han va ju min enda trygghet, men nu känns det bra. Vad hände? jo jag blev kär, men det var redan innan allting hände inser jag nu. Jag är så galet kär, så jag vet inte ens vart jag ska ta vägen vissa stunder. Men det känns bra, jag känner mig oerhört lycklig nu, trots att jag vet att resten av mitt liv kommer falla sönder. Han får mig att le när jag mår som sämst. Vet inte ens hur jag förtjänar en så verkligen underbar människa efter vissa saker jag har gjort i mitt liv, men den här människan är verkligen värd att kämpa för! Och det kommer jag göra, skulle vänta i evigheter också ifall någonting hände mellan oss nu. I'm crazy in love! Längtar något enormt tills fredag, för då kommer han hit. Känna hans hand i min, känna den där enorma lyckan sprida sig i hela kroppen. ♥
 
 

2012-10-28
22:39:41

bakis häng
Sitter hemma i lägenheten nu med Meiia, åkte hem ifrån Emma imorses, sen dess har vi bara hängt och sovit lite. Käka precis middag (makaroner och falukorv haha), så snart ska vi ta en kopp kaffe och sen bara fortsätta ta det lugnt. :)
 
Gammal bild, ibland saknar jag att ha blont hår!
Håller på att låta min naturliga hårfärg växa ut nu, och gud vad fint mitt hår blivit efter det! Knappt inte ens slitet längre, och helt lent! :D
 

2012-10-27
13:37:53

LOOV!
Känns som att jag också har lov när alla andra har det, fast jag egentligen har det hela tiden! Så den här veckan ska jag och Meiia passa på att festa, träffa folk och ha några myskvällar. Ikväll sover vi i Böckersboda hos Emma och ska bada jacuzzi och ta några cider, rätt jävla nice! Innan det ska Emma till stallet och då stannar vi hemma här och passar på att sova några timmar, blev inte så mycket sömn inatt om man säger så. Hoppas att ni också har en bra helg och ett bra lov!
 
Saknar nuttis, min nooottis tjockiiis!
 
 

2012-10-25
16:58:37

helgen blir bäst!
Lycklig nu! Storstädar och tvättar idag, och imorgon kommer bästa och sover hos mig!

2012-10-24
19:33:32

vi lever i en sjuk värld.
Att en människa kan sjunka så jävla lågt..! Trodde inte du kunde bli mindre i mina ögon men nu skulle jag inte ens se dig med ett mikroskop! Trött på att alltid få skulden för allting, visst jag har gjort fel jag med, men fan inte brytit ner någons psyke. Att man kan va så förstående först och sen börja ljuga alla rakt upp i ansiktet. Att vara så jävla falsk mot sina så kallade vänner, vad fan är det för en patetisk människa egentligen!? Vi lever i en sån sjuk värld, med så många sjuka och falska människor, är glad att jag inte lever bland dom längre!

2012-10-22
12:00:52

Det blir bättre nu..
 
Att en människa kan förstöra ens självkänsla och självförtroende så under ett år. Är väl inte konstigt då om man tappar känslorna? Jag har gett chans efter chans efter chans, även efteråt. Men den där mardrömmen slutar aldrig. Den där människan fortsatte med att bryta ner mig och mitt psyke bit för bit. Ångrar nästan att det inte va jag som sa upp kontakten, de är ju jag som har fått lida. Men jag är dum och låter andra behandla mig på det sättet. För ett år sen va jag rätt lycklig ändå, tills det förstördes mer och mer hela tiden. Men nu har jag en ny chans till att hitta lyckan, utan att ha någon i mitt liv som stjäl den. Även fast allt det här känns jobbigt nu, så blir det nog bättre än någonsin med tiden! Jag har mina underbara vänner som övertygar mig om hur stark jag är, istället för tvärtom. De är nu man tänker att man borde ha lyssnat på vad andra hade att säga för redan ett år sen, men kärleken gör en verkligen blind...

2012-10-15
13:10:31

godmorgon!
Jepp jag gick upp den här tiden haha. Blev en nattpromenad inatt med kära syster, rätt skönt att komma ut lite när man ändå har för mycket att tänka på för att kunna somna! Sen när jag väl kom hem och in i värmen så somnade jag som en liten bebis i min säng, hehe. Sen ska jag träffa Meiia en sväng efter att hon har slutat skolan! Kanske kan skriva mer ikväll om vad vi hittade på, om jag för en gångs skull kommer ihåg det. ;)
 
Att man kan bli så krossad inombords för att någon inte svarat på sms på ett tag..
 
Jag och Meiia, sommaren 2011!

2012-10-14
21:19:07

14 oktober.
Vissa dagar känns det som om att jag inte lever längre, jag går där, borta i min egna lilla värd och märker inte av vad jag orsakar runt omkring mig. Jag tänker mig bort till ett annat liv, i stället för att försöka få ordning på det här. Det har varit så lätt att bara kunna "följa med i strömmen", inte göra någonting, inte tänka någonting.. Men inser nu att jag kanske borde tänka på vilken väg jag vill gå i mitt liv, och inte bara stanna kvar vid saker/personer för att det är bekvämt. Men det är så svårt att släppa någonting som man haft så länge, även fast jag börjar känna att jag borde gå vidare för att de är inte såhär jag vill ha det längre. Svårt att släppa allting som ger en trygghet, för att ge sig ut på jakt efter sin egna trygghet man får utav sig själv, men det är egentligen det enda rätta för alla andra. Förstår inte hur ens mående kan gå så upp och ner, ena stunden känns livet bra, man är lycklig. Och sen poff är det borta, så känner man bara en tomhet som växer inom en..
Men jag ska försöka hitta orken till att resa mig upp och klättra uppåt igen...
 
På den där tiden trodde jag att jag mådde dåligt, men när jag tänker efter nu så va jag rätt lycklig då.