awesomebitch

2011-05-30
13:45:53

@ skola igen
Har precis slutat för dagen, varit seg dag som fan. Kommer bli en jobbig vecka, har två prov och en inlämningsuppgift!

2011-05-29
19:25:53

Fia med knuff!
Haha, jag och rikard har inget att göra så vi har spelat både kort och fia med knuff. Va sjukt länge sen jag spelade fia sist, någon gång när jag va liten med mamma! Iaf så är han lite puttinuttig nu för att jag vann ;)

2011-05-27
20:37:55

Full rulle i skövde!
Hej. Sitter i skövde och lyssnar på emmas boytoy. Dom är faktiskt helt okej men är uttråkad. :(

2011-05-27
17:46:56

Skövde baby!
Sitter nere på stationen med emma och rikard, ska dra till skövde om en liten stund. Sen när vi kommer hem ikväll ska jag sova hos älskling hihi mys :')

2011-05-26
20:35:09

snyggaste kändisarna

Tidsfördriv för att jag har tråkigt.
Om jag ska välja ut de två snyggaste kändisarna(en kille+en tjej) så är valet lätt faktiskt. Han är en person man skulle gifta sig med direkt haha, och hon har ett utseende som man är avundsjuk på!

Eva Longoria


Johnny Depp (som jack sparrow)


2011-05-26
20:15:44

humörsvängningar?

Konstigt hur humöret kan vända så fort, förut va jag bara trött men glad. Nu är jag trött och sur. Har lust att bryta av mobilen i två delar. Men nej de kan jag inte göra för då har jag ingen mobil längre = inte smart...


2011-05-26
19:23:33

lite uppdatering bara

Har röjt undan lite smått på rummet nu, la in alla kläder i garderoben, slängde allt skräp och gick ut med mitt vattenglas. Men antagligen kommer det se likadant ut igen imorgon när jag ska hitta kläder att ta på mig till skolan.
Jag städar faktiskt lite varje dag, men på bara några timmar ser det likadant ut igen haha. Men det är för att om jag har städat så hittar jag ingenting, när jag har det stökigt så vet jag precis vart allting ligger, knasigt.
Men i alla fall, nu ligger jag och slappar i sängen och har tråkigt, vill sova men får vänta några timmar till, hur ska man fördriva tiden?


2011-05-26
17:54:07

onödig fakta
rätt roande faktiskt haha!

En ankas kvackande ekar inte, och ingen vet varför.


100 personer dör årligen till följd av att ha satt en penna i halsen


Den elektriska stolen uppfanns av en tandläkare.


En krokodil kan inte sticka ut tungan.


Högerhänta lever i genomsnitt nio år längre än vänsterhänta.


En människa äter i genomsnitt åtta spindlar i sömnen under sitt liv.


Fallande kokosnötter dödar fler människor än hajar gör.


Om du bankar huvudet mot väggen förbrukar du 150 kalorier/timme


En gris-orgasm kan vara i 30 minuter.

2011-05-26
14:46:50

På g hemåt
Är på väg hem nu, har suttit på stationen en stund med julia och väntat på hennes buss. Och vet ni? Jag kunde tagit bussen som går om fem minuter men jag satte igång att promenera istället. Känner att jag behöver röra på mig mer, min kropp känns som en 80årings, är helt stel överallt och får lätt ont. Antagligen för att jag sover dåligt och inte rör på mig! Så de får de bli ändring på nu! Haha tänkte ta bild på mig själv men de är folk överallt så fick bli bild på fötterna istället ;)

2011-05-26
11:06:33

So lektion
Nu har vi so, samhällsekonomi just nu. Rätt intressant faktiskt fast är trött och hungrig så orkar inte direkt tänka. Men jaja slutar om 35 minuter :)

2011-05-25
18:39:44

@ bio
.. Med älskling :')

2011-05-25
15:39:42

Namnam
Käka årets första jordgubbar idag med johanna :D

2011-05-25
10:09:22

Skola
Sitter i skolan nu har precis haft svenska, haha vi tog ut citat ur bibeln som t.ex "komma på de hala" haha! Snart är de engelska, sen lunch. Sen bara tre lektioner efter de sen gå och möta rikard. Dagen går nog rätt fort ändå :)

2011-05-24
21:45:21

De här går ju bra.
Kolla nu har jag lärt mig lägga in bilder och allting hihi. Sitter ute på balkongen med cigg, fanta, choklad och... Såpbubblor! Haha rätt kul faktiskt :')

2011-05-24
19:55:19

Bild?
Hihi snygg bil ;)

2011-05-24
19:49:49

Ute på stan
Hej, tankade på comviq idag så fick gratis surf i mobilen i en månad. Så tänkte kolla om de gick bra att blogga med mobilen hehe. Än så länge funkar de, får se om de kommer upp också. Just nu är jag i alla fall ute på stan med ida, har gjort lite affärer så börjar gå hemåt om en stund. :) det blåser typ storm ute idag, va helt allvarligt nära på att blåsa iväg förut haha. Läskigt.. Men de här får räcka så länge eftersom jag bara skulle testa.. Vi hörs!

2011-05-23
21:05:17

Älskling ♥
Jag älskar dig oerhört mycket :*
Utan dig skulle allting faktiskt kännas meningslöst nu.


2011-05-23
20:56:44

bilder från kameran !
Söta !


Gitarr ! ♥


Rikard va riktigt road haha.


Nu kommer bilder från när vi va i kinnekulle ! :)

2011-05-20
17:13:42

tidsfördriv

Hur många har du varit riktigt riktigt kär i? 2
Vad tycker du om kärlek? de beror ju på ;o
När kramade du någon sist? idag? :)
Saknar du någon speciell person? ja gör jag hela tiden.
Har du svårt för att bli kär? haha nej.
Är du singel? Nope ;) 
När fick du senast en komplimang? idag.

HAR DU NÅGONSIN:
Varit medvetslös: kanske :s fast nä tror inte de.
Hånglat med nån riktigt ful: Det har jag väl…
Hånglat med fler än 50 pers: nej inte vad jag vet
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? ja
Gjort något riktigt dumt? vem har inte?
Gjort något du verkligen ångrar? Ja
Åkt ambulans? ja fast inte när de handla om mig själv
Åkt polisbil? hahaha ja :(
Gjort nåt olagligt? vem har inte haha
Fått din mamma att gråta? ja :/
Slagit ner någon? inte så seriöst xd
Skämts över dina föräldrar? Ja haha
Sagt jag älskar dig och menat det? självklart
Tar du droger? nej, usch
Dricker du? ja men inte så ofta :)
Vilka kläder sover du i? trosor
Vad hatar du verkligen? Hmm…svartsjuka…
Varit kär? Är fortfarande kär
Är du ensam nu? nej :)
Vill du gifta dig? tror de :o 
Vill du ha barn? ja, men skulle inte våga föda dom haha!?

SENASTE PERSONEN SOM:

Sov i din säng? jag själv (:
Såg dig gråta? malin tror jag.
Fick dig att gråta? ahdu
Du delade en dricka med? vetinte  
Du gick på bio med? simon
Skällde på dig?  yin ! HAHA
Sa någonting till dig och vad var det? rikard, "voff".

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:
Gråtit? nejnej :)
Kramat någon? Yes
Pussat någon? jaa
Köpt någonting? mjau
Sjungit? ja haha
Saknat någon? ja

JAG HAR:
Digitalkamera? ja
Systemkamera? ja
Telefon på rummet? ´nej
Egen dator? ja
Könssjukdom? nej :p
Bra kompisar? Hahaaa inte alla iaf ;)


2011-05-19
22:48:09

gitarr ♥
Borde lägga mig och sova egentligen, men är inte trött. Får väl gå ut på balkongen och ta en cigg sen krypa ner i alla fall och smsa tills jag somnar ifrån som jag brukar göra.  Dagen va helt okej tills en person förstörde mitt humör totalt. Va ju ingen skola, så när jag hade ätit frukost, gjort mig i ordning osv så gick jag hem till simon och provade hans gitarr. Sen gick vi på en promenad och jag blåste såpbubblor haha. Sen efter det mötte jag upp syster, handlade, sen färgade hon mitt hår. Efter det kom Melissa, och vi chillade bara. Simon va med hemma hos mig på kvällen också, så satt vi och spelade gitarr medans melissa satt vid datorn. Haha nu vet jag varför jag inte kan spela gitarr, för jag kan verkligen inte ta ett D, har försökt hela dagen, men lyckas alltid släppa den understa strängen eller komma emot den med andra fingret :s
Men simon lärde mig lite kul saker utan ackord haha, rätt kul faktiskt !

Mina drömgitarrer haha (a)

2011-05-19
17:48:24

hemskt!

Jag måste bara ta upp något om Kissie nu, alla vet ju att förr så redigerade hon alltid sina bilder till att bli smalare, för att hon själv va helt normal/lite små mullig. Kolla på den här bilden, på den här kroppen. Jag hoppas verkligen på att den här bilden är photoshopad! Och så mycket smalare kan man inte photoshopa sig när man sitter på det viset. Och hon går ju på massa olika dieter, tränar och har sig (antagligen käkar bantningspiller också), så de är ju så hon ser ut nu för tiden. Allvarligt talat, hur mår hon? Tycker hon att det är snyggt att vara så smal med så stora silikontuttar? Jag tycker det ser förfärligt ut. Visst när jag kom in i tonåren och va osäker på mig själv ville jag också va smalare osvosv. Men inte SÅ smal, det är verkligen inte fint :(
Tjejer ska ha fett på kroppen, man ska ha former, så är de bara !


2011-05-18
23:56:38

leker.

Sitter och gör om hela bloggen, fast orkar inte mer nu. Min hjärna protesterar och tycker att jag ska sova haha. Så jag får fortsätta fixa de imorgon eller något när jag har tid, finputsa stilmallarna och koderna och allting så allting ser okej ut. Men som sagt, de gör jag en annan dag ! :)


2011-05-18
22:33:30

I love you so much.

Sjukt underbar dag. Imorses va jag lite smågrinig för att jag inte hade några cigg, men tiggde till mig några utav folk i skolan haha. Sen kom älskling till skolan och väntade på mig, efter det drog vi hem till mig en stund, sen tog vi bussen ner till stan, va sjukt länge sen jag åkte buss i stan :o.. Där köpte jag i alla fall hårfärg, torrschampo och en limpa pioner. Vi hittade två små muppar på stan också, ida och kevin. Haha rätt kul att va med dom faktiskt. Efter stan gick vi hem och la oss i min säng, mys! Halvsov nästan för att jag låg och njöt av att känna hans värme, lukt och närhet. Så underbart så det finns inga ord för det, hela dagen va bäst! ♥

Sen när han hade åkt hem träffade jag simon och han stämde min gitarr + gav mig lite tips hur det går lättare eftersom jag suger på att lyckas hålla in rätt strängar utan att släppa en. Så imorgon ska jag öva öva öva, för jag Vill verkligen lära mig och bli bra på de :)

Känner mig trött så ska nog sova om en stund i alla fall, även fast jag inte behöver gå upp tjugo över sex som vanligt, kan ju vara skönt att vara utvilad för en gångs skull !

tuff bild, lekte tydligen med photoshop för några år sen.


2011-05-17
22:48:01

lalala hatar att skriva rubriker

Kort uppdatering bara för folk som är intresserade ;)
Idag har jag varit på cp humör igen, men de vände sen till slut. Så de senaste timmarna har jag varit cp glad istället, bara massa trött. Som vanligt va de skola haha, hade ett "prov" i so, och för en gångs skulle kände jag att de gick bra faktiskt ! Tänkte nästan ge upp innan jag fick pappret men sen så fort jag fått de så flöt de bara på allting. Sen har vi fått ett joobbigt tema arbete i matte, men de gick också superbra idag, jag och oskar hjälps åt, även fast vi blir irriterade på varandra hela tiden för att vi inte tänker likadant haha!
Imorgon ska jag träffa min älskling, känns som om att de va tusen år sen sist, längtar verkligen, så därför ska jag sova snart (iaf lägga mig) så tiden går fortare. :)

Juste igår så klippte jag mig också, mycket kortare än innan. Men tycker ändå det blev bra, fint och skönt när det är varmt ute. och nu kommer de ju växa fortare och mer också ! :D


Sen idag har jag varit med Melissa också, som vanligt satt vi och snacka om allt och inget, och skrattade åt helt onödiga saker haha. Sen chillade vi i min säng med musik :') och tog massa fula bilder + spela in videosar haha.


2011-05-16
23:16:53

JAG ORKAR INTE, HAR INGEN LUST.
Musik ♥

2011-05-16
19:11:16

trötter

Har ingen ork, inte till någonting. När jag kom hem från skolan hade jag jätteont i huvudet så tog en alvedon och stupa i säng. Nu när jag vaknat är jag hungrig som ett as, men har ingen lust att äta för min hals känns konstig. Svullen och öm inuti typ. Har inte haft någon ork för skola heller idag, jag vill ingenting nu känns de som bara. Visst jag va på alla lektioner utom no:n, men de gick segt!
Hade bara lust att lägga mig ner och dö haha. jävla skitdag..

Hade inte suttit fel med en kramande och pussande älskling bredvid sig ._.


2011-05-12
12:10:18

hej-kom-och-hjälp-mig

Helluh!
Idag är de torsdag = skola. Dock så blev de en kort skoldag, slutade kvart i elva. För våran so lärare hade inte fixat någon vikarie och efter de har vi hål till ungefär ett, och då ska jag vara hos tandläkaren så blir ingen mer skola idag ! Skönt de för jag har världens mensvärk + ont i svanskotan fortfarande sen jag slog i den i måndags, är de normalt att ha ont, verkligen jätteont, så länge? Ibland kan jag ju knappt resa mig upp när jag sitter :s  Aja i alla fall, älskling kommer hit om en stund eftersom han ska med mig till tandläkaren. Vågar inte gå själv, har aldrig gått dit själv heller haha! Usch fy och blä dom ska laga NÅGRA tänder, vet inte ens hur många, är jättenervös. Sist fick jag ingen bedövning ens fast att jag ville ha de, och om jag får bedövning så är jag ändå rädd för sprutan, vilka problem man kan ha...
Sen så är jag fortfarande trött eftersom jag gått upp klockan sex två dagar i rad, igår va jag i Karlstad, sjukt underbart kul! lägger upp bilder någon dag när jag orkar :)


2011-05-09
22:14:30

happyface

Bloggen har krånglat under helgen, läste att de stog att dom haft massa fel haha. De enda jag egentligen ville säga va att.. idag var en helt underbar dag, och just nu är jag så jävla lycklig ♥

you are like the air i breathe, i cant live without you.


2011-05-08
18:40:31

say jambo!

Ligger hemma i sängen med Melissa, och lyssnar på :



Eftersom jag va hemma själv nästan hela natten så sov hon här och höll mig sällskap. Men vi kunde inte sova så vi drog ut en stund, kom hem vid ungefär halv sex på morgonen. Då va de tydligen efterfest här hemma, och en kille hade med sig en kamphund, som hade attackerat våran hund Yin, så nu har hon blod under ögat/halva ansiktet som vi inte har tvättat bort än, ser jättehemskt ut :( Även när dom hade gått härifrån va hon rädd och skakade. Så hon sov med mig och Melissa i min säng inatt, stackare ♥


2011-05-07
15:50:22

Ta åt dig.

Jag vet att du kommer att läsa det här förr eller senare, så ta åt dig, för du vet också vem du är. 10 februari, kommer du ihåg den dagen? Kallt, snöigt, jag kom till tuna? Redan då föll jag för ditt vackra leende, dina ögon och bara hela din personlighet. Och alla hjärtans dag, den va helt underbar. Sen gick allt för fort och jag blev rädd och backade undan.  Jag trodde jag blev kär i en annan, försökte, men insåg hur mycket jag saknade dig hela tiden. Varje gång jag kramade om honom, tänkte jag på hur det kändes med dig, och undrade hur det skulle kännas då. Sen när jag väl gjorde slut med honom, för att det inte va rätt. Så fanns du där, och jag föll Igen. Första dagen ute på snapen, när båda va så osäkra, men känslan av din hand i min, den är underbar! Sen alla stunder vi har haft tillsammans, de känns som om att allt annat har försvunnit, och att det alltid har varit vi två. Känslan jag hade av att veta att du va min, och att du älskade mig, den gjorde mig så sjukt lycklig. Även fast mitt liv är skit, så kunde jag se mig igenom det, kunde se ljuset. Nu känns allt hopplöst igen, utan dig vid min sida klarar jag mig inte. Jag föll för en ängel, och jag vill verkligen inte mista den vackraste och underbaraste person som finns på denna jord. Jag älskar dig, och jag menar det verkligen. När du håller om mig känner jag mig trygg, när du sa att du alltid finns för mig, så litade jag på de. Jag litade på dig, den första människan jag litat på, på väldigt väldigt länge. Och jag skulle kunna förlåta dig för vad som helst, jag skulle kunna gräva min egna grav för din skull. För så här har jag aldrig känt för någon förut, den kärleken jag känner är obeskrivlig. Så snälla, tänk på vad du gör. Tänk på hur det kan bli, så som det har varit innan fast bättre. För vi kan göra det till något väldigt fint som faktiskt håller. Ett misstag här och där, de är inte en så stor sak egentligen. Jag vet att jag varit väldigt dum, jag har haft en dålig vecka, och låtit mitt humör gå ut över dig. Men du vet ju själv att jag inte är sån egentligen, jag har bara haft en dålig vecka? Precis som om att du hade en dålig dag. Och att allt blivit som de blivit. Innan vi blev tillsammans, så visste jag varken ut eller in, jag visste inte hur länge det skulle hålla, och tydligen inte länge? Men nu vet jag i alla fall att det bara är dig jag vill ha, de är dig jag vill dela mitt liv med, de är dig jag älskar mer än allt annat. Ingen har fått mig att gråta så som du fått mig att göra igår och idag. Helt seriöst, jag borde vara uttorkad på tårar, men det kommer bara mer och mer. Till och med nu när jag skriver! Asså åh, snälla förstå. Jag vill verkligen kunna rätta till alling, vill visa att jag är den person du föll för. Vill iallafall ge allt ett till försök, skiter de sig så är de så, men jag vill i alla fall inte ge upp utan att ha försökt.
Nu har jag skrivit halva bibeln känns de som,
förlåt, jag va tvungen att få ut mina känslor :/


2011-05-07
01:11:33

livet går vidare.

Första gången man blev dumpad, jaha... Känns inte bra just nu, men jag antar att de blir bättre så fort jag bara inser att de inte är jag som är felet, utan att de är han som är de :) Life goes on! Faktiskt skönt att vara singel igen ändå, då kan jag säga vad jag vill till vem jag vill, utan att tänka på att någon kanske blir sårad. Nu vet jag vem jag ska lägga in en stöt på HAHA ;)


2011-05-06
23:42:47

...


2011-05-05
18:03:37

älskar låten.

2011-05-05
17:37:21

töööj

Haha de är jättemånga som har klagat på mig för att jag har töjt öronen, eller fram tills igår hade jag bara i en. Men jag tycker själv att det är snyggt, och de är ju de som räknas, visst? :) Bara man inte har för stort så är det faktiskt fint tycker jag, så ska inte ha större än vad jag har nu. Har bara 2mm på en, och 4mm på den andra. Trodde det skulle göra ont att trycka i 4an men det gick faktiskt riktigt bra när jag gjorde det själv, sved bara till en gång i några sekunder sen va det inget mer, skönt! Fast vet inte hur det kommer att gå att ha på sig t.ex moppehjälm den närmsta tiden.. Sist gjorde de ont när jag tog av den, men det va väl bara för att jag fastna lite i den hehe.

Hur är allt annars då? De är i alla fall bra med mig! Saknar min älskling bara, men han kommer ju till mig imorgon så det är lugnt :') Ska antagligen va med Melissa om ett tag, vet inte vad vi ska göra för är jätteseg och trött idag med, hade nationella prov i matte, två olika. Det första gick bra, de andra va de sämre med, fattade typ ingenting. Men det hade tydligen inte så många gjort så. :)

Ska lägga mig och kolla på någon film ett tag nu så får vi se om jag och Melissa orkar hitta på något sen haha. bai!

Så ser de ut nu !


2011-05-03
20:35:04

Jag kan om jag vill, och jag vill så jag kan.

Redan tisdag kväll, va ju nyss söndag? Både igår och idag har jag varit på Alla mina lektioner! Känner mig stolt, va ett tag sen om man säger så. Slumrade till lite på dom två sista lektionerna idag (bara i några minuter men ändå) men annars har det gått bra. Sen idag åkte jag och Johanna iväg och åt pizza, eller jag höll henne sällskap bara eftersom jag precis hade ätit. Då somnade jag helt plötsligt på pizzerian, lite läskigt.. Så ikväll ska jag lägga mig hyftsat tidigt även fast jag har sovmorgon imorn :)

Nu har jag rätt grymt tråkigt, fast ändå så är de skönt. Ligger i sängen och lyssnar på musik på telefonen ( j**la k** h*lv***s spotify !! ) och tar bilder på mig själv med min cam på datorn haha!
Jag och min tvilling.


2011-05-01
22:39:23

underbar helg.

Valborg blev bäst! Jag trodde att de skulle bli en rätt tråkig valborg i år, som bestod av typ film & mys i sängen bara. (ta inte illa upp rikard, de är kul de med, men långtråkigt på valborg :o) Men vi va med Emma, Jocke och Joachim (även kallad chim från och med nu). Först grillade vi på deras majbrasa i trädgården, fast killarna busa mest runt haha. Sen satte sig Emma i en trästol, och jag i hennes knä, sen kom jocke och hoppa på oss så hela stolen gick sönder! Efter det låg jag och Emma och skrattade mitt på gräsmattan haha. Efter några cider som vi fick av jocke och chim bestämde vi oss för att knalla ner till "centrum" i byhålan, där de visade sig vara helt dött. Så vi tog våra cider och satte oss på en bänk bredvid kanalen. Lyssnade på musik och bara chillade. Sen vi två någon gång drog alla förutom Chim hem till Jocke och sov där. Först jag, emma och rikard i sängen. Sen blev det för varmt så vi öppnade fönstret och rikard tog soffan och jocke satte sig vid datorn. Sen kommer jag inte ihåg så mycket mer eftersom jag sov, men jag vaknade iallafall i sängen med handen ut ur fönstret, skönt! :)

Sen idag blev det marknad med Rikard, köpte en jacka, en tunika, två parfymer och en töjning! JA jag har börjat töja! Har bara i 2mm nu, men ska ändå bara upp till 4mm så :) Efter han åkt hem va jag med malin en stund, sen melissa. Vi delade på en kebabpizza med strips, och en iskall cola till de. namnam.

Och imorgon är de skola igen som gäller, så ska faktiskt sova snart, blir nog inte så svårt efter att ha sovit rätt lite hela helgen&är seg i hela kroppen.
Så vi hörs när de händer något nytt spännande! ;)